Tulajdonképpen a földmérő szervez lánybúcsút

Kriszti barátnőm lánybúcsújára a pólókat már megrendeltük korábban, erről írtam már nektek korábban itt. A lánybúcsú szervezése azóta is folyamatosan zajlik, a feladatok jó részét már sikerült is leegyeztetni, amiben vőlegénye, Tomi nagyon kooperatívnak bizonyult. Ezért mi, Timi barátnői is igen hálásak vagyunk. Tomiról első ránézésre az ember azt gondolná, hogy mennyire komoly, hiszen földmérőként dolgozik. A munkája bármennyire is komolynak hangzik, a személyisége azért kicsit bolondosabb, és elképesztő, hogy mennyire családcentrikus és milyen szinten odafigyel Timi igényeire.

A lánybúcsú helyszínét is tulajdonképpen Tomi javasolta. Dóra, az egyik kollégája a Földhivatalban, akivel együtt szoktak terepre járni, imád vitorlázni és ő említette Tominak, hogy egy ilyen lánybúcsún vett részt tavaly nyáron. Otthon, amikor említette Krisztinek, teljesen odáig volt az ötletért és természetesen fel is jegyezte ezt, már akkor gondolva a jövőre.

Szóval, tulajdonképpen Tomi ajánlotta a BalatonPRO oldalát, a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ linken, ahol hajóbérléstől kezdve rendezvényszervezésig minden az ember rendelkezésére áll. Lánybúcsú szervezését is vállalják, 3 csomagot biztosítanak az érdeklődőknek: „Felejthetetlen hétvége” csomag, „Az éjjel soha nem érhet véget” csomag és „Tartalmas percek” csomag. Ez utóbbi kettő esetében 2 órára lehet a hajót lefoglalni vezetővel, korlátlan italfogyasztással együtt, míg az első esetében egész napra.

Tomi is bíztatott minket arra, hogy az első opciót válasszuk, hiszen ők is a srácokkal a hegyekbe mennek egy hosszú hétvégére. Így nyilván mi is könnyebben mondtuk rá az áment egy igazi csajos hétvégére. A „Felejthetetlen hétvége” csomagban egy egész napos privát vitorlás kirándulás biztosított hajóvezetővel. A vitorlázás alatt korlátlan italfogyasztást biztosítanak számunkra. Ez elég király ajánlat, bár ezt utólag lehet, hogy megbánják a tulajdonosok majd, ha kiittuk a bárpultjukat (haha).

https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/

A kirándulás után pedig irány a bulinegyed, mivel a csomag részét képezi a legtöbb bulihelyre az ingyenes belépésre és a kedvezményes fogyasztásra feljogosító karszalag. Tényleg hihetetlen. És itt még nem volt vége az ajánlatnak. Alig akartam hinni a szememnek, amikor néztem a leírást a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ weboldalon. A hétvége második napjára wellness belépőket biztosítanak a kikötő melletti luxus szállodában. Mi másra is lehetne szüksége a csajoknak egy átbulizott éjszaka után, mint egy kis feltöltődésre.

Az csomaghoz lehet kérni étkeztetést is, akár vacsorát és reggelit is a kikötő melletti panorámás étteremben. Ez, őszintén szólva, igazán nagy könnyedség. A szállásunk is a hajón van biztosítva, így kézenfekvő az étkezéseket is ott megoldani. A panorámáról ne is beszéljünk, hiszen a Balaton gyönyörű mind az esti, mind a reggeli órákban. Bízunk abban, hogy sikerül a naplementéhez igazítani majd a vacsora időpontját.

Az alapár 14 900 Ft/fő-től indul, ami függ a létszámtól is majd (mi, ugye 12-en leszünk) és az időponttól is. Még jó, hogy időben elkezdtük szervezni, mert a szezon közepére esik a mi választott időpontunk is. Plusz, még ugye ehhez hozzá kell számolni az étkezésünket, mert az opcionális.

A honlapon lehetett ajánlatot kérni írásban is. Az árajánlathoz szükséges adatokat egy-egy mezőbe fel lehet tölteni és a megadott elérhetőségek egyikén visszajelzést küldenek a BalatonPRO munkatársai.

Rugalmasságukat már a honlapon mutatják, ami nem másban, mint az időjáráshoz való igazodásban mutatkozik meg. Manapság az időjárás olyan, mint a kutya vacsorája, kiszámíthatatlan. Bármennyire is azt gondolja az ember, hogy a nyár közepén borítékolni lehet a hőséget, sajnos, erre az utóbbi évek rácáfoltak. A BalatonPRO vállalja, hogyha a foglalásunk napján rossz idő van, akkor egy második alkalmat díjmentesen felajánl. Ez számunkra azért is kedvező, mert az eredeti időpont, amit Tomi javasolt, három héttel korábban van, mint az esküvő. Szóval, ha véletlen égszakadás lenne, akkor vissza tudunk menni vitorlázni egy másik alkalommal, és nem vész kárba a foglalásunk.

Tulajdonképpen mondhatjuk azt, hogy Kriszti igazán jó vásárt csinált Tomival. Így kifejezetten meg kell adni a módját lányéveinek méltó elbúcsúztatására.