Lánybúcsú póló? Lolmarkt.hu!

Kriszti barátnőmnek nem rég megkérték a kezét. Ő az első a baráti társaságunkból, aki férjhez fog menni, így óriási bulira készülünk, már ami a lánybúcsút illeti, úgy gondoltuk a csajokkal, hogy ezt mindenképpen meg kell ünnepelni. Mivel eléggé messze laknak így ritkán találkozunk, és a vőlegényét Tomi se ismerem annyira, de az tudom, hogy földméréssel foglalkozik. Csak annyi a bökkenő, hogy fogalmam sincs mit jelent… tulajdonképpen úgy tudom elképzelni, mint azt a vicces képet az élelmiszermérnök szakmáról, amikor egy tál süteményél áll sok picike ember és egy daruval mérik bele a sütit. Na, valahogy így tudom elképzelni Tomi munkáját is.

De visszatérve a bulira, már javában elkezdtük a szervezést és lánybúcsús póló is megvan már. Ez amúgy eléggé sarkalatos pont. Ugyanis mikor a nővérem volt benne egy ilyen eseménynek a megszervezésében, tudom, hogy borzasztó sokat vesződtek ezen. Végül ők a lolmarkt.hu oldalon találták meg a megfelelő lánybúcsú póló mintát. Nem tudom, hogy anno náluk hány lánybúcsú póló közül lehetett választani, de most jelenleg 16 kész minta van az oldalon. Mi ebből az „Okosabb mint Barbie, erősebb mint Ken!” feliratú pólót választottuk, ugyanis Kriszti már a harmadik diplomáját zsebelhette be az idei évben, így mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a mi barátnőnk igazi zseni, pedig eredeti szőke csajsziról beszélünk (csakhogy szembe menjünk az általános kritikákkal).

Szóval összesen 12 darab pólót rendeltünk, amik 2 nap alatt meg is érkeztek. 1 darab fehér (a menyasszonynak ugyebár) és 11 darab rózsaszín a brigád többi tagjának. Mindegyik póló egytől-egyig nagyon jó minőségű volt. Én gyorsan ki is mostam az összeset. Na persze nem azért mert bármi gond lett volna velük, hanem én soha nem veszek fel semmit, amíg nincs kimosva. A lolmarkt.hu oldalán a gyakori kérdések alatt megtaláltam azt is, hogy hogyan célszerű ezeket a pólókat mosni és vasalni: lehetőleg kifordítva dobjuk be a mosógépbe, és ajánlatos kímélő programot használni, vagyis 30-40 foknál ne legyen magasabb a víz hőmérséklete. Ami a vasalást illeti, nagyon kell vigyázni, hogy ne menjünk rá a forró lappal a mintára, mert akkor könnyen megolvadhat, akkor pedig már nem lehet nagyon visszafordítani a folyamatot. Szóval a vasalásnál érdemes egy sütőpapírt tenni a mintára és utána már nyugodtan vasalhatjuk a pólókat. Ez a tipp valóban bevált, az új pólók gyönyörűek voltak és illatosak.

A szállítási díj 10 ezer forint felett 990 forint, szerintem egyáltalán nem vészes, de mi azért bőven túlléptük ezt a keretet, így ezzel nem kellett már foglalkoznunk. Továbbá érdemes odafigyelni a méretezésre és nem most elővenni a hiúságunkat, ugyanis az itteni póló mértetek kicsit eltérnek a megszokottól. A női pólók esetében az S-es méret felel meg az XS-nek és nagyjából így tovább. Átlagosan 0,5-1,5 méret különbség lehet az általánostól, ezért mindenkinek ajánlom, hogy megadott mérettáblázatot alaposan tanulmányozza át és ne lepődjön meg, ha valamivel nagyobb lesz, mint ami megszokott.

Végül pedig, ha nem találtál volna neked tetsző mintát az oldalon, nem kell elkeseredni, hiszen örömmel dolgoznak az általad küldött mintával is, sőt, akár azt is megteheted, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot és elmeséled neki azt a frenetikus ötletet, ami megszületett a fejedben, de sajnos nem tudod megvalósítani. Ők ebben is segítenek.

Nézzetek rá a lolmarkt.hu-ra, szerintem nagyon megéri!

lánybúcsú póló