Sokat állunk a terepen ősszel, a patikának így visszatérő kuncsaftja vagyok

A földmérő munkája az márpedig ilyen. Néha alacsonyabb celsiusoknál állunk kint a terepen, ezért fő az egészség! Nem lehet megúszni mindig, és bizony megint beköszöntöttek a kellemetlenebb hidegek, amikkel szemben érdemes előre felkészülni… Egyszer, még anno, egy kotrás mennyiség mérésénél fáztam meg emlékezetesen. Azóta váltam rutinosabbá, és többek között úgy hiszek már a C-vitaminban, mint a Mindenhatóban. A háztartásunk legalapvetőbb kelléke, mondhatom.

És persze, nem egy esetben cipekedni is kell, ezért nem árt az sem, ha jó erőben vagyok. A titkom a Prevenció Patika nevű on-line gyógyszertár. Így nem fogyok ki semmiből, mert rendelni szoktam a dolgokat. És mivel se a gyógyszertárba elmenni, se egy konkrét helyen várni a futárt sincs mindig időm, így is ők a legjobb partnerek számomra, mert csomagpontra is tudnak kiszállítani.

Aki nálam jobb helyzetben van, mert fix a munkavégzésének a helye, vagy sokat tud otthon lenni, annak végképp ajánlom ezt a webshopot. Neki csak várni kell, hogy csöngessenek. És amiatt is ajánlom, mert egészséges életmód, elhízás elleni szerek területén is jó sok dolgot, szinte mindent be szoktam tudni szerezni tőlük, nem csak a rendszeresen szedni érdemes vitaminokat. Márpedig ha fogyózik az ember, vagy azt akarja elkerülni, hogy elkezdjenek “felmászni” rá a plusz kilók, olyan dolgokkal hasznos kiegészíteni a mindennapokat, melyek szedését nem érdemes abbahagyni. Rövid időre sem, amíg el nem érjük a kívánt célt. Ha felkeresitek a weboldalt, és ott a következő sorrendet követitek: “életmód”, majd “elhízás elleni szerek”, akkor meg fogtok lepődni (ha még nem kerestetek ilyesmikre), hogy mi mindent fogyaszthattok azt elősegítendő, hogy jó súlyban maradjatok.

Nekem még a feleségem vette észre anno, hogy tud erről a helyről salaktalanító teát, és édesgyökér kapszulát beszerezni (mert sok ideje neki sincs vásárolgatni), és aztán teljesen rászoktunk az innen történő rendelgetésre. Ő olvasgatni is szokta a blogjukat például, és követi őket Facebook-on. Elmondhatom, tényleg jó tippeket talál mindig számomra is. Legyen szó egészségmegőrzésről, vagy elhízás elleni koncentrált küzdelemről, esetleg konkrét betegségekről. Azt mondja, olyan olvasni az írásaikat, mintha egy kiadós beszélgetésen venne részt a gyógyszertárban megismert készséges dolgozóval, aki segít neki belőni az adagot, vagy tippeket ad a szedéshez. Így mindent megtud mindenről, bár ő, ha bizonytalan egy termékkel kapcsolatban, fel is szokta venni velük ténylegesen a kontaktust, ugyanott, on-line módon. És mindig megnyugtató, teljeskörű magyarázatokat kap.

Én egy kicsit még mindig hajlamosabb vagyok könnyebben venni a dolgokat, de az biztos, hogy rég nem fordult elő velünk, hogy valami hiányzott otthon, mindent időben át tudok venni ugyanis, és az egészségünk is jól szuperál régóta. És erről nem csak a c-vitamin tehet, nyilván. Legyen szó életmódról, elhízás elleni szerekről, vitaminokról, vagy gyógyszerekről, mindig tudunk itthon a legszükségesebb dologhoz nyúlni, azonnal, mert pár hetente, esténként igazán nem nagy idő megrendelni mindent! Egyetlen helyről…