Patron és ingyenes kiszállítás? Egy földmérőnek is ez kell

Tudjátok, teljesen mindegy, hogy ki miként dolgozik, vagy az élet melyik területén helyezkedik el. Lehet földmérő, mélyépítő vagy magasépítő, tűzoltó, katona, vagy vadakat terelő juhász, mindig lesznek olyan eszközök, vagy csúnyán mondva kacatok, amire mindenkinek szüksége lesz az élete során. És most nyilván ne ilyen általános dolgokra gondoljunk, hogy papírzsebkendő, meg ruha, mert persze ez teljesen kézenfekvő. Hanem sokkal inkább azokra az eszközökre gondolok, amik mondjuk egy földmérőnek is kellhetnek egyrészt specifikusan a munkája végzéséhez, másrészt a magánéletében is.

A saját példámból kiindulva egy földmérővel is bármikor megtörténhet, hogy a lehető legrosszabbkor fogyjon ki a nyomtatóból a patron. Éppen valaminek a kellős közepén vagy, sürgősen kéne a nyomtatott anyag, vagy mondjuk olyan dokumentum van elküldve a feladatra, amit csak egyetlen egyszer lehetséges kinyomtatni. És bumm, már ott is a probléma a nyakunkon.

Ha viszont időben jelez a nyomtató, hogy ki fog fogyni – mert az újabb verziókon ezért már nem kell külön könyörögni -, akkor tudunk időben előre gondolkodni és rendelni utánpótlást a megszokott helyről.

Patron | Ingyenes Kiszállítás

Kinek ne tetszene egy olyan lehetőség, ahol a patron mellé ingyenes kiszállítás is jár? Néhány hónappal ezelőtt találtam rá a nyomtatoalkatresz.hu weboldalra, ami egy olyan webshop, ahol a legkézenfekvőbb nyomtatóhoz való alkatrészek mellett óriási kínálat található tonerekből és tintapatronokból. De tényleg, szerintem nincs olyan termékek a piacon, amit ne lehetne elérni, beszerezni náluk. A legnagyobb márkák kivétel nélkül megtalálhatók náluk és nem csak 1-1 modellel, hanem ha több tízféle széria volt egy nyomtatóból, akkor az mind megjelenik a patron / toner kínálatban is.

De ha ez nem lenne elég kecsegtető ajánlat önmagában, azt is érdemes megjegyezni és elmondani, hogy a nyomtatoalkatresz.hu-nál ingyenes kiszállítás is van. És nem csak abban az esetben, hogyha egy adott értékhatár fölé kerekedik a rendelésünk, hanem akkor is, hogyha csak valamilyen olcsóbb terméket szeretnénk kihozatni. Ez az akciójuk a visszavonásig mindenre érvényes, de mióta tőlük szoktam rendelni, még nem vonták vissza. Tehát azt remélem, hogy amíg jól megy az üzlet, addig nem fognak ebből visszavenni.

Patron | Ingyenes Kiszállítás – De most tényleg ilyen egyszerű?

Igen, tényleg ennyire egyszerű. Nem szeretem azokat az oldalakat, ahol még nekem, fiatalos, internethez nem teljesen fogalmatlan felhasználónak is percekig kell keresgélnem, hogy mégis hol találom meg azokat a tartalmakat, amiket keresek. Hol az a termék, amit annyira, de annyira szeretnék megvásárolni?! Na, hát a nyomtatoalkatresz.hu-n ilyen még csak megközelítőleg sincs. Kb. ha a kutyámat odaültetném a géphez, ő is sikeresen megtalálná a megfelelő patront. Nagyon barátságos az a keresőfelület, amit használ az oldal, ezért teljesen mindegy, hogy melyik irányból indulunk – patron vagy nyomtató -, minden esetben könnyedén megtalálhatjuk a szükséges eszközöket.

Ha pedig fontos az ár – mert hát persze, kinek ne volna fontos, hogy mennyi pénzt költ el egy webshopban – akkor is a legjobb helyen járunk. Az a helyzet ugyanis, hogy mennyiségi kedvezményt lehet kapni a termékekre, minél többet rendelünk, annál nagyobb százalékban. Érdemes megnézni az oldalon egy konkrét példában, itt én most nem kapkodnék bele magam ezekbe.

A másik oldalról pedig az is barátságossá teszi az árakat, hogy nem csak a hagyományos, “márkás” (ahogy drága megboldogult nagymamám mondaná) termékek vannak a kínálatban, hanem ezeknek az olcsóbb, utángyártott verziói is. Ez a legtöbb esetben jelentősen meg tudja kurtítani egy-egy termék árát, ráadásul itt is él a mennyiségi kedvezmény, úgyhogy duplán jól járhatunk, ha igazán ügyesek vagyunk. Persze attól is függ, hogy pontosan mire van szükségünk, nem mindenből készítenek ilyen opciót, de amiből létezik, az elérhető a nyomtatoalkatresz.hu-n.

Patron | Ingyenes Kiszállítás – Most már elhiszed, hogy ilyen egyszerű?

Remélem, most már mindannyian elhiszitek, hogy mennyire egyszerű egy ilyen problémám úrrá lenni pusztán annyival, hogy időben felkészülünk egy esetleges vészhelyzetre és még előtte megrendeljük a patronokat és a kiegészítő alkatrészeket a nyomtatoalkatresz.hu oldalról.

Patron | Ingyenes Kiszállítás