Őrült geográfusok kísérlete egy dagasztógépen!

Egy szakács vagy cukrász élete mindig tele van újabb és újabb kihívásokkal, azonban ezek az akadályok nem csupán nekik, de a konyhai berendezéseknek is mérföldköveket jelenthetnek. Vagy éppenséggel véget vethet a robotok életének a konyhában. Néhány geográfus ismerősöm úgy gondolta, hogy beszereznek egy ipari dagasztó gépet és megnézik, elég erős-e ahhoz, hogy földből tésztát dagasszon. Szerintem mondani sem kell azt, hogy ez egyáltalán nem működött, viszont a dagasztógép túlélte! És ez csak annak köszönhető, hogy egy olasz minőségű gépet szereztek be a https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalról. Bizony.

Én is kíváncsi lennék a helyedben arra, hogy például honnan szerezték meg ezt a vendéglátó egységeknek való konyhai gépet vagy arra, hogy hogyan élte túl szegény dagasztó a megpróbáltatásokat. Szerencsére ebben a cikkben mindenre fény derül, azonban, ha bemutatom a weboldalt, szerintem mindkét kérdésre választ kapsz.

Az rdealer.hu oldal egy végtelenül profi cég, amelynek fő profilja az, hogy vendéglátó egységek számára adjon el minőségi kis-és nagykereskedelmi gépeket, hihetetlenül kedvező áron. Ez a több, mint húsz éves szakmai múlttal rendelkező vállalkozás már nem csupán kereskedelmi gépeket fogalmaz, hanem vendéglátóipari gépeket is, továbbá olasz minőségű jégkása gépeket vagy éppenséggel jeges-és forró italokat készítő gépeket. Olyannyira sikerült bővíteni szolgáltatásaikat, hogy már két telephelyen várják a beérkező rendeléseket, melyet egy kicsit meg is csavartak az oldalon – természetesen pozitív értelemben.

A kiválasztott termékek megrendelése nem neten történik, hiába van a cégnek webshopja. Tisztában kell azzal lennünk ugyanis, hogy elég komoly összegekről beszélünk egy-egy rendelés alkalmával, így a cég nem szeretne semmilyen hibát elkövetni, amely esetleg bemocskolhatná makulátlan hírnevét. Készséggel válaszolnak munkaidejükben a telefonra, mely a weboldalukon is fel van természetesen tüntetve. Kedvesek és segítőkészek, egy pillanatig sem fogalmazódott meg bennem semmilyen negatív gondolat, olyan profin és precízen álltak hozzá minden egyes rendelésemhez eddig. A srácokkal sem volt ez másként.

Kiszemeltek egy terméket a https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep-en , majd alig várták, hogy minél hamarabb megérkezzen az óriási űrtartalommal rendelkező konyhai monstrum. Még én is tiszta izgatott voltam, pedig én nem vettem részt a kísérletben. Az volt az elmélet, hogy a lisztet kavicsos földre cserélik, mivel egyszer egy pékség kelttésztájában kavicsot találtak a reggeli alkalmával. Kíváncsiak voltak arra, hogy ezek a gépek, tényleg elbírnak-e egy apró kaviccsal, habár ők úgy vélték, hogy ez lehetetlen.

A tészta habár nem állt össze a földből, a kavics nem okozott kárt a minőségi gépben. Pedig még csak nem is új volt, hanem használt. Itt is megmutatkozott az, hogy mennyire komolyan veszik a minőséget és nem adnak el valamit rosszabb kondícióban csak azért, mert olcsóbban és használtan árulják a terméket. Egyébként még egy használt termékre is 3 hónapos garanciát adnak.

Nem tudom még egyelőre, hogy mit fogunk kezdeni ezzel a géppel, minden esetre minket meggyőzött, hogy elég jól választottunk.