Nem kell méréseket végeznünk az éttermünk rendeléséhez

A földmérés egy olyan dolog, amiben sok részem nem volt az életem során. Ettől függetlenül szívesen tudok beszélni arról, hogy miként változott meg a kapcsolatom a földrajzzal és a geológiával kapcsolatban az évek során. Alapjáraton szerintem a földrajz volt az egyik legkevésbé kedvelt órám az iskolában. Ennek egyébként nem feltétlenül kellett volna így lennie, mivel gyerekként egészen érdekelt a téma. Hiszen a földrajzon keresztül egy picit mi is be tudjuk járni a világot.

Sajnos azonban a rossz tanárok és a gyenge prezentáció miatt sosem éreztem a szükségét annak, hogy mélyebben beleássam magam ebbe a dologba. Évekkel később azonban, mint annyi minden mást, ezt is sikerült újra felfedeznem. Főleg az ismerőseimen keresztül, akik az egyetem választásánál egy ilyen szak mellett döntöttek. Azóta is nagyon érdekel és próbálom mélyíteni a tudásomat minden nap ezzel kapcsolatban.

Volt azonban egy másik terület, amivel meg kellett ismerkednem az utóbbi pár évben. Ez pedig a saját éttermem ellátása volt. Szerencsére azonban mára ezzel semmi gond nincsen, mivel mindent a Hunnia Kristály oldaláról szerzek be. Korábban nem is gondoltam volna, hogy ilyen dolgokat az interneten is el lehet intézni. Az egyik barátom nyaggatására azonban beírtam a keresőbe, hogy repeta tányér és az ő oldalukat adta ki az első helyen.

A legfontosabb az volt számomra, hogy mindent egyszerűen el tudjak érni az oldalon. Tehát, nem érdekeltek az idegesítő, felugró ablakok és ajánlatok. A Hunnia Kristály pedig ezek közül egyikkel sem élt. Ezért a böngészés élménye nagyon kellemes volt. Az oldal arculata letisztult és mindennek érzi az ember a helyét már akkor, mikor még csak először belépett. Ez egy jó netes felület, és tovább gondolva egy jó cégnek az ismertetőjele.

A repeta tányér kapcsán érkeztem azonban és kíváncsi voltam, hogy milyen választékkal rendelkeznek az éttermi termékekből. Elképesztő volt az, hogy milyen sokféle dolgot vehettem. De nem ez volt a legnagyobb dolog. Hanem, mivel a menürendszer intuitív és felhasználóbarát, ezért egyszer sem éreztem azt, hogy elvesznék a kategóriák között. Pedig aki már repeta tányér után kutatott egy nagykereskedésben, az tudja, hogy milyen nagy szenvedésekkel járhat ez.

repeta tányér

Itt azonban pár kattintás és máris a repeta tányér részlegen találhattam magamat. Külön tetszett, hogy nem csak egyszerűen bedobtak a termékek közé, hanem fűztek hozzájuk még egy kis leírást is. Így egy picit megismerhettem azt a márkát, amit a Hunnia Kristály forgalmaz. Rögtön megfogott az, hogy minőségi, illetve, hogy a kialakítás miatt a náluk kapható repeta tányér termék szinte törhetetlen. Ez nagyszerű tud lenni egy vendéglátóhely számára, mivel így nem kell folyamatos pótlást biztosítani a balesetek után, amik mindenképp meg fognak történni.

Zárásnak most már csak annyit mondanék, hogy a Hunnia Kristály árai pont olyan meggyőzők, mint a kiszállítás gyorsasága és menete. Mivel nagykereskedés, ezért természetesen olcsóbban fogjuk megkapni a termékeket, mint máshol. De ehhez még hozzá kell vennünk azt is, hogy a Hunnia Kristály felülete online érhető el. Így pedig egy csomó pénzt meg tudnak spórolni a raktározással. Ha pedig valaki amiatt aggódna, hogy az online rendelt dolgok lassan jönnek meg, azokat ugyanúgy megnyugtathatom. Pár nap alatt megjön minden, pont olyan mennyiségben és minőségben, ahogy azt elvárnánk.