Nem kell földmérés ahhoz, hogy megállapítsuk babánk igényeit

A földrajz mindig is egy olyan tantárgy volt, amitől a legszívesebben távol tartottam volna magamat. Ez is azonban csak arra bizonyíték, hogy sokszor az, hogy kötelező valami, mennyire tönkre tudja tenni a gyerek érdeklődését. Pedig most már, felnőtt fejjel, az olyan dolgok, minthogy miként alakult ki a földünk és milyen erők szabályozzák a természeti világot, elképesztő érdekesen hangzanak.

Ezért is próbálom magamat utólag képezni ilyen témákban. Nagy szerencsém volt, hogy az egyik munkatársam ilyen szakon végzett. Rengeteget mesélt arról, hogy milyen gyakorlati tárgyaik voltak, én meg csillogó szemekkel hallgattam olyan dolgokat, amik egy bölcsész számára, másképp örökre elmaradhattak volna. Úgyhogy attól függetlenül, hogy tisztában vagyok vele, hogy a mai világban már nem lehet egy polihisztor az ember, de úgy gondolom, hogy mindenképpen érdemes kilépni az alap érdeklődési köreink közül néha.

Szerintem a gyereknevelés kapcsán is sokszor a saját buborékunkban maradunk és emiatt lemaradunk egy csomó érdekes ötletről. Az én kisbabámnál például most jött el a fogzás időszaka és először nem igazán tudtam, hogy mit lenne érdemes csinálni. Felmentem ezért az internetre és nemsokára megtaláltam az Imagine Baby oldalát. A baba fogzás témában nem csak cikkeket lehet elérni náluk, hanem termékeket is, amelyek segíthetnek abban, hogy gyermekünk könnyebben átvészelje ezt a fájdalmas időszakot.

Mindehhez pedig az Imagine Baby egy olyan felületet biztosít, amit bármilyen webdesigner megirigyelhetne. Nekem mindig az a legfontosabb az ilyen oldalaknál, hogy minden a helyén legyen és már első ránézésre át tudjam látni. Az Imagine Baby pedig maximálisan eleget tesz ezeknek az elvárásoknak. Ha eleget olvastunk a baba fogzás kapcsán, akkor a felső menü segítségével át tudjuk tekinteni a teljes termék választékukat.

De térjünk még vissza egy picit a baba fogzás témára. Nagyon sok új dolgot tanultam a cikkből, ami ehhez kapcsolódik. Főleg azt, hogy nem érdemes mások gyerekeihez hasonlítani a sajátunkat, hiszen minden egyes baba különleges és ezzel együtt az igényeik is változók lehetnek. Tehát, nem kell attól rettegni, ha esetleg többet sír nálunk a gyerek, mint a barátainknál, inkább fókuszáljunk arra, hogy mivel segíthetünk neki.

A baba fogzás kapcsán pedig az elsődleges megoldás, amit az Imagine Baby ajánl nekünk, az a rágómaki termékcsaládjuk. Ezek olyan kis játékok, amik arra vannak kifejlesztve, hogy a lehető leghatékonyabban csillapítsák gyermekünk fájdalmát. Szerintem, ha ilyen termékekről van szó, akkor csak a legmagasabb minőségben lehet bízni. Tehát, nem szabad beérnünk valami bolti vacakkal. Az Imagine Baby oldalán található rágómakik pedig biztosan meg fognak felelni az ilyen elvárásainknak.

A legjobban nekem az tetszett, hogy ezek nem csak valami absztrakt formák, hanem tényleg személyiséggel is rendelkeznek. A modell változatlan marad, de többféle színből is tudunk választani. Ha pedig már gyermekünk kezdi elhagyni a fogzás időszakát, akkor játéknak is nyugodtan használhatja. Így pedig még akár egy jó befektetésként is nézhetünk erre a termékre.

Az ára persze kicsit magasabb, mint a gyengébb minőségű játékoknak, nekem azonban nagyon fontos, hogy tudjam, nem fog ártani a gyermekemnek az, amit a szájába vesz. Meg is rendeltem egyet, ami megtetszett és a hatás nem maradt el. A kisbabánk egyik kedvenc játéka lett és nagyon nem bántam meg a rendelésemet.