Naptár nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda

Egy új házzal nagyon sok feladat jár, még akkor is, hogyha azt mondjuk rá, hogy hát ezzel már csak esztétikai jellegű teendők vannak. Igen ám, de az, hogy pusztán esztétikum miatt le kell burkolni 95 négyzetmétert, az viszonylag nagy meló. Ettől eltekintve azt gondolom, hogy a házfelújításnak ez az igazán élvezetes része is egyben, hiszen itt már nem kell falakat húzni, vagy kitalálni, hogy hol legyen áram és hol ne. Itt már tényleg csak arról van szó, hogy milyen színű legyen a járólap, ahhoz milyen színű fal és bútorok illenek és hogy a sötétítőfüggöny vajon passzol-e majd a végén a képbe. Közben persze egy kellemes, funkcionális esztétikai lépés az is, hogy milyen kerítéssel kerítjük le a házunkat. Mindennek a végén pedig igazán jóleső érzés lesz majd az új hűtő ajtajára kiakasztani az első közös családi naptárat. Naptár nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda – ha épp Budaörsön jártok…

Egy gondolatra azért mégis visszalépnék a kerítésre. A mi esetünkben ez ugyanis nem olyan egyszerű, mint elsőre gondolnánk. Az a helyzet ugyanis, hogy a kerítés egy része sajnos tönkrement az idő múlásával, ezért nem egyértelmű, hogy hová szükséges kihúzni az új cölöpöket. Ezért arra gondoltunk, hogy ildomos volna hívni egy földmérőt, aki pontosan megmondja, hogy mettől meddig karózhatjuk ki az új kerítésünk alapját. Kellemetlen volna ugyanis az a helyzet, hogyha felhúznánk egy milliós értékű kerítést betonalappal, aztán 5 év múlvi közli a szomszéd, hogy márpedig ez nem is a mi telekrészünk volt. Így aztán jó lenne ennek elébe menni és mindezt egy földmérő szakemberrel pontosítani.

Esetleg még egy statikust is hozhat magával, csak hogy azokat a szerkezeti kérdéseket is feltehessük, amin még hezitálunk. Szeretnénk egy ajtót tenni az egyik főfalra és ezt azért jó lenne egyeztetni előbb. Szóval földmérőt és statikust is keresünk éppen, ha valakinek van egy jó ötlete, az küldje el kérem, hogy minél hamarabb kikarózhassuk a kerítésünket. Köszi!

Ha pedig mindez a sok nehézség már csak a múlté, akkor jöhetnek olyan apró kedves gesztusok, mint egy-egy kép a falra, vagy néhány hűtőmágnes egy szép nyaralás emlékére. És ha hely marad még a hűtő valamelyik oldalán, akkor az biztos, hogy én szeretnék egy naptárat. Egy kedves naptárat, különböző vidám, közös fotókkal, amik még egy nehezebb napon is mosolyt képesek csalni az arcunkra. Egyet érdemes tudni a környéken: Naptár nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda. Amikor a környékről beszélek, akkor Budaörs és környékére gondolok. Azt gondolhatnátok, hogy egy naptár nyomtatása hétköznapi és egyszerű dolog. Valóban az is lehet, de nem mindegy, hogy milyen minőségben. Én például szeretném, hogy a lehető legjobb minőségben készüljön el egy ilyen kedves apróság, amit aztán kerülgetünk egy éven keresztül. Netán még jegyzetelünk is rá…

Ahogy az ember egy profi honlapra téved, mint a colornyomda.hu oldala, akkor mindig kap egy kis idegenvezetést azzal kapcsolatban, amit keres. Tehát, ha én még sosem csináltattam volna naptárat korábban, akkor ez egy nagyon jó hely arra, hogy ne legyek teljesen elveszve annak terén, hogy egyáltalán mik közül választhat az ember, ha naptárat szeretne. Nyilván első körben talán mindenkinek a hagyományos, asztalra rakható jut eszébe, amin minden nagymama bekarikázta a névnapokat és felírta minden unokája születésnapját. Aztán aki a 90′-es években volt gyerek, az jó eséllyel gyűjtötte a kártyanaptárakat. Én legalábbis gyűjtöttem őket, nagyon sokféle céges naptáram volt így, és többen is játszottuk ezt a játékot a lakótelepen. Természetesen itt még nem áll meg az élet, más típust is lehet találni a colornyomda.hu kínálatában: van a határidőnaplós naptár, ami tulajdonképpen egy jegyzetkönyv. Tipikusan ezzel megy mindenki a meetingre, aki fontosnak érzi magát, vagy valami nagyon praktikus helyet keres a jegyzetelésre. Nem tudom, nekem ez valahogy mindig csak káoszba torkollt. Az agendát, vagy plakátnaptárat viszont annál jobban szeretem, hogy kinn van az irodában. Mindenki látja a fontos dátumokat benne, mindenki tudja, hogy éppen mire kell majd készülni, ezért szerintem nagyon hasznos egy ilyen közösségi térben kiragasztott információs naptár. Hasonló célokat is betölthet az a fajta fali, stancolt naptár, amilyet én is szeretnék a hűtőnkre. Ez a klasszikus, lapozgatós verzió, aminél minden hónaphoz külön képet adhatsz meg, ha akarsz, vagy lehet egy sima csúszkadátumos verzió is belőle. Sokféle megoldás létezik, bővebben a colornyomda.hu csapata tud szakmai tanácsokat adni. Végül, de nem utolsó sorban pedig gyártanak zsebnaptárat és naptáras asztali könyöklőket is, ha valakinek fontos, hogy pontosan a keze alatt legyen minden fontos információ.

Bármire is szükségünk volna, az biztos, hogy mindezt megkaphatjuk a colornyomda.hu-tól. Ki lehet választani, hogy milyen dátumok legyenek kiemelve a naptáron, vagy hogy milyen információkat tüntessenek fel egyáltalán. Így például simán lehet, hogy nálunk az évfordulónk és a születésnapok eleve szerepelnek majd a naptáron. Ha pedig valaki céges vonalon használná, annak is vannak hasznos lehetőségek a kialakítást illetően, ezért megrendelés előtt mindenképpen érdemes konzultálni a nyomda egyik szakemberével, aki már sok ilyet látott.

Mint minden jó nyomdai anyagnak, úgy itt is nagy jelentősége van a végeredményben a grafika minőségének, ezért ha valamilyen komolyabb rajzot, vagy fotót szeretnénk rátenni a naptárra, mindenképpen konzultáljunk vagy egy grafikussal, vagy a nyomdában az illetékessel arról, hogy kellően nagy felbontású-e, amit küldtünk, jól fog-e kinézni a nyomatokon. Nagyon ciki ugyanis, amikor kinyomtatva jövünk rá, hogy véletlen a jpg-t küldtük el a png helyett, és ezért úgy néz ki a nyomat, mintha anyukám csinálta volna.

Naptár nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda – itt persze nem kizárólag a naptár nyomtatása lehetséges, de minden másra is van mód. Nyomtatnak ők etikettet, matricákat, plakátokat, és molinókat is tudnak készíteni, tehát tulajdonképpen mindenféle nyomdai anyag elkészítését vállalják. Ami pedig talán még igazán különleges a szolgáltatási csomagjukban, hogy egy leadási segédletet is közzétettek a weboldalukon, arra való tekintettel, hogy mindenki hiánytalanul tudja megrendelni a kívánt nyomdai termékeket még akkor is, ha egyébként előtte nem egyeztet a nyomdával. Ez egyszerűnek hangzik, de higgyétek el, hogy nem az. Ezért ha valamit konzultáció nélkül szeretnétek elküldeni, akkor mindenképpen nézzétek át a leadási segédletet, hátha felmerül még bennetek bármi kérdés, amit mégiscsak jó volna megbeszélni egy szakemberrel.

Ne feledjétek, ha frekventált időszak van, ne hagyjátok az utolsó pillanatra a nyomdába küldését az anyagnak! De ha mégis így alakulna, a budaörsi Color Nyomda akkor is jó választás. Pláne ha a közelben keresitek a legjobbat. Naptár nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda – nemcsak naptár, hanem minden más is, ami nyomdai szolgáltatás és minőségi grafikai termék.