Mérni csak pontosan és szépen – így segít nekem a biocity

Az egyik régi osztálytársamból földmérő lett. Nem is olyan rég összefutottunk és elkezdtünk arról beszélgetni, hogy kinek mi a munkája. Egyértelmű, hogy ő nyert, mármint érdekességben, hisz ez az a terület, amiről oly keveset tudunk. Nagyon lelkes volt, amikor mesélt a munkájáról, a mérésekről, a pontosságról.

Nekem pedig erről eszembe jutott, hogy milyen jó lenne pontosan mérni azt is, hogy mikor milyen és mennyi vitamint kellene bevennem. A vitaminokat és táplálékkiegészítőket én mindig a biocity.hu oldalról szerzem be. Hogy miért?

Mert itt mindent megtalálok, amire csak szükségem van. A mai rohanó világban mindenki az egyszerűségre és a gyorsaságra törekszik. Így vagyok ezzel én is, és szeretem egy helyről beszerezni mindazt, amire szükségem van.

A biocity.hu oldalon tényleg minden van, amire csak szüksége lehet valakinek. A, B, C, D, – és még sorolhatnám, a vitaminok életünk nélkülözhetetlen kellékei. Csakúgy, mint az egyéb ásványi anyagok, melyekből a táplálkozás során sajnos nem viszünk be eleget. Ezeken is lehet segíteni. A komplex vitaminkészítmények pedig célzottan elérhetők, legyen fókuszban akár a hajunk, akár a szemünk egészsége.

Egyre fontosabb az is, hogy az ember biotermékeket fogyasszon, biokozmetikumot használjon. A biocity webáruházában pedig csupa ilyen dolgot találunk. Nem csak vitaminokat, hanem mindent mást is.

Például én szeretem itt megvenni a konyhai alapanyagokat. Mert egészségesek, különlegesek, így az étkezésem is változatosabbá vált, mióta itt vásárolok. Bio, reform, glutén-, laktózmentes, minden táplálkozási irányzat megtalálja itt a maga alapanyagait, és az ételallergiával küzdők is bátran szemezgethetnek.

Mondtam már ezt a mai rohanó világ kifejezést, és most is csak ehhez tudok nyúlni, amikor az evésről van szó. Hisz nem mindig van idő fél napokat főzéssel, sütéssel tölteni. Sokan esküsznek a turmixokra, fehérjés finomságokra, vagy akár a kész reggeli magkeverékekre is. Ezeket gyorsan el lehet készíteni. Különböző gyártók fehérjeporai is elérhetők a biocity-n, lehet szemezgetni az ízek között. És nem csak az állati eredetű termékeket fogyasztóknak, hiszen ugyanúgy van vegán fehérje is, borsóból. Ízre és állagra ugyanolyan finom, mint klasszikus társai.

Nagy kedvencem a kozmetikai részleg, itt aztán minden van, amiről egy lány csak álmodhat. Krémek, tusfürdők, arcápolók, hajsamponok, festékek. Azért jó itt vásárolni, mert ezek egészséges, bio dolgok, mint ahogy a webáruház nevében is benne van, biocity.hu.

Imádom, hogy folyamatosan vannak akciók és azt is, hogy a vásárlást itt díjazzák. Nem olyan pontokkal, amiket ki tudja, hogy mikor és hogyan tud beváltani az ember, a jutalomrendszer itt egyértelmű és világos. Egy forint az egy forint, és bizony minden vásárláskor jár. Ezért szoktam ajánlani ezt a webáruházat másoknak, az első vásárláskor ráadásul tíz százalék kedvezmény illet meg mindenkit.

Visszatérve a mérésekre meg a pontosságra, a biocity-n vásárolt vitaminokon is rajta van, hogy mennyi az ajánlott beviteli mennyiség, így könnyű mérni, hogy pontosan miből mennyit is kell bevennem.