Mérjük meg lehetőségeinket a személygépkocsinkkal

Hihetetlen, hogy milyen sok dolog van elrejtve a földben, ami alattunk helyezkedik el. Mindig is ámulatba ejtett, hogy a tudósok ebből olyan információkat tudnak kinyerni, amikkel vissza tudunk menni millió éveket a föld múltjába. Bár magam sosem voltam jó ezekben a tudományokban, ettől függetlenül ámulatba ejt az emberi leleményesség és az, hogy mikre lehet képes egy adott szaktudás.

Az előző héten például az egyik NAV-os ismerősömtől hallottam egy olyan oldalról, ahol elérhető NAV-álló kiküldetési rendelvény saját gépkocsi használatához. Mivel sokat autózok a munka miatt, ezért ez egy nagyszerű lehetőség volt számomra, viszont meg akartam még tudni pár részletet róla.

Ezért a NAV-álló kiküldetési rendelvény saját gépkocsi használatához kapcsán elküldte nekem a Roadrecord oldalát. Nem vagyok annyira járatos ilyen internetes oldalak használatában, de ezzel még nekem sem gyűlt meg a bajom. Mindent könnyű volt áttekinteni és pár kattintás kellett csak ahhoz, hogy elérjem a NAV-álló kiküldetési rendelvény saját gépkocsi használatához kapcsolódó tájékoztatót.

Maga a nyelvezet érthető volt, ami nem kis dolog, ha olyan dolgokról van szó, mint az adózás, vagy pénz visszaigénylés. A bekezdések érthetően jönnek egymás után, úgyhogy nem fogunk elveszni a szakszavak között. Számos dolgot felfedeztem, amivel egy csomó pénzt lehet visszanyerni. Nem is haboztam tovább, igényeltem ezt a szolgáltatást a Roadrecord oldalán keresztül, azóta pedig egy csomó pénzt megspóroltam.