Itt vásároltunk olajat a fűnyírónkhoz!

Nyáron vásároltunk egy telket, távol a várostól, hogy legyen egy békés kis kuckónk, ahová elvonulhatunk a nyüzsi elől, annyi időre, amennyire csak jól esik. Egyetlen szomszédunk van, és ő sincs a közvetlen közelünkben. Reggelente szuper friss a levegő, nincs olyan elképesztő forróság sem, mint a városban, és hihetetlen jó érzés, hogy olyan tiszta az égbolt, hogy minden apró csillagot látni lehet éjszakánként. De ahhoz, hogy minden tökéletes legyen, elég sok munkát kellett belefektetni. Nagy volt a kosz, a rendetlenség, a kertben pedig tokáig állt a gaz. Úgyhogy kellett vennünk egy fűnyírót.

Azt azonban csak a szomszédtól tudtuk meg, hogy fűnyíró olaj is kellene hozzá, de szerencsére ajánlott egy szuper webshopot (olajwebshop.hu), ahonnan ő is mindig rendeli a sajátjához.

Nem is tétováztam, azonnal felkerestem a weboldalt, és tádám, többféle olajjal találtam szembe magam. Mert ez nem ám egy kertészeti webáruház! Mindenféle olajat árulnak itt: lehet kapni autókhoz valót, vízi járművekhez valót, kapható még hidraulika olaj, váltóolaj, szóval tényleg mindenféle. Sőt, nem csak ennyiből áll a kínálat, mert vannak autó ápolószerek is, gyertyák, mindenféle pollen- és ki tudja még milyen szűrők is. Kicsit aggódtam, hogy nehezen fogok eligazodni, de szerencsére alaposan le vannak bontva a termékkategóriák, és azon belül is szépen csoportosítva van minden, így nem igazán lehet elveszni ebben a webshopban. Úgyhogy csak szépen rámentem az “olajok” menüpontra, ott pedig kiválasztottam a “kerti gépolajok” kategóriát. Itt még pontosítanom kellett, mert mint kiderült, nem mindegy, hogy hány ütemű a fűnyíró, mert úgy kell kiválasztani a megfelelő olajat is. Így el is jutottam a négyütemű fűnyíró olajokhoz. Egyébként van lehetőség még kiválasztani azt is, hogy milyen márkájú, milyen viszkozitású és mekkora kiszerelésű olajat szeretnénk, de én ezzel nem éltem, ez inkább a profibb vásárlóknak van. De legalábbis azoknak mindenképpen nagyon hasznos, akik célzottan tudják, hogy mit keresnek, úgyhogy szuper ötlet egy ilyen találati szűrő, egy ekkora webshopban.

A fűnyíró olajok mindegyikéhez tartozik leírás, így hamar kiválasztottam egyet, nem volt nehéz, mert igazából egyik sem volt drága. Mivel az olajwebshopnak vannak üzleteik is, így akár kérhettem volna oda is, de inkább a házhoz szállítás mellett döntöttem, amiért szintén nem fizettem sokat. A csomag pedig szuper gyorsasággal érkezett meg. Miután kibontottam megkérdeztem a szomszédot, hogy jó-e, amit vettem, amire azt válaszolta, hogy biztosan, ő az olajwebshop.hu-ban még nem csalódott. És hát, én sem.

fűnyíró olaj