Hétvégi duguláselhárítás? Ilyen is létezik!

A földmérőknek viszonylag kötött a munkaidejük, nincs olyan, hogy valaki hétvégente hívja őket, vagy csak nagyon ritkán fordul elő. De vannak olyan munkák, ahol mindegy, hogy hétvége vagy hétköznap van, ha menni kell, akkor nincsenek kifogások, csak mennek.

Ilyenkor mindenkinek a mentősök, a tűzoltók, az orvosok jutnak eszükbe, pedig a víz-, gáz-, fűtésszerelők is mennek, ha hétvégén van baj.

Vagyis, van olyan cég, aki hétvégén is dolgozik. Ezzel akkor szembesültem, amikor egyik hétvégén eldugult a WC, mivel valaki nem csukta be az ajtót, a macska pedig belelökött dolgokat és ahogy a WC tartályra ült, még le is húzta azt.

Kicsit viccesen hangzik maga a történet, de igaz, tényleg a macska okozott nálunk dugulást.

Egy dugulás elég kellemetlen tud lenni, hiszen nem tudja senki használni a WC-t és ha feljön a víz, az elég kellemetlen szagokkal tud járni. Éppen ezért sürgősen kellett egy duguláselhárítással foglalkozó vízszerelő, aki meg tudja oldani a problémát.

Szerencsére rátaláltunk a vizgazfutesszerelo24.hu/dugulaselharitas oldalra, ahol van hétvégi ügyelet is, minden nap lehet őket keresni, ráadásul egész nap fogadnak megkereséseket, ha szükséges, akkor akár éjszaka is kijönnek. Hiszen a dugulás nem játék, és mivel gázszereléssel is foglalkoznak, akadnak igen sürgős eseteik is.

A gáz ugyanis egy kicsit komolyabb problémákat tud okozni, mint egy eldugult WC.

Mindenesetre nagyon örültem neki, hogy van egy cég, ami egész nap fogad megkereséseket. Hamar fel is hívtam és sikerült is egyeztetnem velük.

A vizgazfutesszerelo24.hu/dugulaselharitas oldla munkatársa nagyon hamar kiérkezett, és igyekezett megoldani a problémánkat.

Itt nem önjelölt szerelők dolgoznak, az összes munkatársuk olyan szakember, aki iskolában végzett és tényleg ért ahhoz, hogy mit kell csinálni egy dugulással, vagy hogyan kell megszerelni egy kazánt.

Nagyon meg voltunk elégedve az Úr munkájával, hamar elhárította a dugulást, persze azt is elmondta, hogy hogyan tudjuk megelőzni az ilyen problémákat, hogy vannak dolgok, amiket nem szabad a WC-be dobni és egy kis plusz WC pumpa használattal a legtöbb dugulás elkerülhető lenne.

Ezeket az oldalukon is el lehet olvasni. A vizgazfutesszerelo24.hu/dugulaselharitas oldalon lehet olvasni a dugulásokról, azok fajtáiról és arról, hogyan lehet elkerülni az ilyen kellemetlenségeket.

Nagyon jól jött, hogy van egy ilyen cég, akik ennyire gyorsan és megbízhatóan dolgoznak, és még hétvégén éjszaka is kijönnek, ha kell.

nagyon jól dolgoznak, teljesen meg voltunk elégedve a munkájukkal, ezért bátran ajánlom bárkinek, ha a fűtéssel, a gázzal, a vízzel vagy esetleg a WC-vel, a csatornával gond adódna. Mindig lehet hívni őket, és segítenek, amikor szükség van rájuk.