Gipszkarton csavar méretek, földmérés?

Ennyi mindenhez nem érhet az ember… Sőt, én inkább azoknak a táborát erősítem, akik a saját szakmájukon kívül semmihez nem értenek tulajdonképpen. Színházi rendezőasszisztens vagyok, ami valljuk be, egy egészen elvont dolog és terület… Amikor építkeztünk, és jött mondjuk a földmérő, olyan volt, mintha kínaiul beszélt volna. De azért imponáló volt egy olyan szakmát látni kívülről, egy meggyőzően hozzáértő ember szájából visszaköszönve, ami oly’ távol áll az én világomtól.

Csavarok ügyében már nem volt hús-vér segítségem, de amikor a gipszkarton csavar méretek jöttek szóba, lett valami sokkal jobb annál! A Csavar Holding Kft! Akiknek csak a weblapjával volt csak “kapcsolatom”, mégis elmondhatom, hogy átláttam ott mindig mindent a területen belül, mert igazán jó a webshopos oldal és az elérhetőségeiken is mindig jól reagáltak. Készségesek voltak, segítettek minden formán a távolból, így a beszerzéssel laikusként sem volt baj. Róluk beszélek, ide kattintva láthatjátok: gipszkarton csavar méretek.

A kivitelező volt az, aki hozzájuk irányított minket. Náluk meg aztán volt tényleg minden a shopban, ami ezen szakmán belül szükséges. A menüsoruk a weboldalon ezekből áll: festett termékek, alátétek, anyacsavarok, bilincsek, “rendes csavarok”, dübelek, faösszekötők, fúrószálak, tiplik, gipszkarton függesztők, szerszámok, rögzítő szalagok és még messze nem soroltam fel most mindent…

De a lényeg, hogy megmentettek minket a termékeikkel, a szűk határidők tartásával is, többek között. Amiket a kivitelező szabott meg, én pedig megrendeltem mindent azonnal, ami még hiányzott. De a Csavar Holdingon nem múlt semmi! Ezer köszönet!

gipszkarton csavar méretek