Földmérőként nem ismeretlen a lakásbiztosítás fogalma

Nagyon szeretem a munkám kihívásait

Tudjátok, mi az igazi istencsászárság? Ha olyasmivel foglalkozik az ember, ami értéket teremt, és még meg is fizetik érte. Ipari geodéziával foglalkozó szakemberként például az építőipar területén van lehetőségem nagyot alkotni. Én foglalkozom ugyanis azzal, hogy az építkezés előtt méréseket végezzek az adott területen, és megállapítsam, mennyire biztonságos például az adott területre egy társasházat felhúzni. Nagyon szeretem a munkám, mert mindig rejt valamilyen kihívást magában. Minden új terep, ahol elkezdünk méréseket végezni, teljesen ismeretlen, és már ez önmagában megannyi kérdést felvethet. Később aztán az építkezést is van szerencsém végigkísérni, hiszen a folyamat közben is szükség van mérésekkel igazolni a biztonságosságot.

Pannonsafe lakásbiztosítás – ha megbízható megoldásra lenne szükségetek

Talán ez is lehet az oka annak, hogy a biztonság, mint olyan, viszonylag korán nagyon fontossá vált a részemre. Szeretem bebiztosítani magam. És mint építőipari szakembernek, aki nap mint nap ingatlanok építésének az előkészítésével foglalkozik, nem ismeretlen számomra a lakásbiztosítás fogalma sem. Sőt, kiemelten fontosnak tartom, hogy az ember jó cégnél kössön lakásbiztosítást. Ezért nagy szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe a Pannonsafe lakásbiztosítás lehetőségét, én is náluk kötöttem meg a sajátomat. A csapat nem csak, hogy profi szakemberekből áll, de küldetésük, hogy minél több elégedett ügyfelet szerezzenek maguknak. Ezért az ügyfél kommunikációjuk és a segítőkészségük páratlan szinte az egész régióban.

De nem csak a hozzáállásuk, hanem a szakmaiságuk is kikezdhetetlen. Aki ugyanis Pannonsafe lakásbiztosítást vesz igénybe, biztosra veheti, hogy az ingatlanja a legjobb kezekbe került. Biztatok mindenkit, akit kicsit is foglalkoztat a téma, hogy látogasson el a honlapjukra, és kezdjen el megismerkedni a Pannonsafe lakásbiztosítás fogalmával. A honlapjuk egyébként is nagyon informatív lehet azok számára, akik korábban nem mozogtak otthonosan a lakásbiztosítási piacon. A weboldalon azonban gyönyörűen és közérthetően összefoglalják, milyen szolgáltatásokra érdemes odafigyelnünk, mikor biztosítást kötünk. Választ kaphatunk arra is, ki jogosult biztosítást kötni. Illetve arról is kapunk információt, hogy mennyi a biztosítási díj, illetve milyen összeget tud fizetni a biztosít, ha valamilyen kár éri az ingatlanunkat.

A tájékozódásban a segítségünkre lehet a Pannonsafe lakásbiztosítás online díjkalkulátora is, de természetesen a kollégákkal is bármikor kapcsolatba léphetünk a honlapon feltüntetett telefonszámon vagy e-mail címen. A kevésbé bátraknak pedig addig is rendelkezésre áll a chat bot, ami készséggel útba igazítja az érdeklődő ügyfelet a felmerülő kérdések mentén. Ha engem kérdeztek, megéri Pannonsafe lakásbiztosítást kötni, ráadásul online szerződéskötéskor már a szerződést követő naptól él a biztosításotok! Ti mikor vágtok bele a projektbe?