Földmérő is tolhat iker babakocsit

A testvérem földrajz szakon végzett az egyetemen. Akkortájt ez állt hozzá a legközelebb, ezért is választotta a továbbtanulása céljaként. Majd, amikor végzett, ezzel a földrajz szakkal el tudott helyezkedni földmérőként. Izgalmas és új kihívások elé nézett. Nagyon tetszett az neki, hogy irodában és terepen is kipróbálhatja a tudását. Ezért évekkel később is még földmérőként dolgozik. Nem mindig lehet 18 évesen olyan szakot választani, ami a kenyérkereseti lehetőséget fogja jelenteni, de úgy néz ki, hogy a testvéremnek sikerült megtalálnia a földmérést. Számos szép belföldi településre el tud jutni a munkája végett, és mindig van egy jó sztorija egy – egy mérési ponttal kapcsolatban.

A legnagyobb sztori most, hogy a párjával babát várnak, és hogy nem csak egyet, hanem rögtön ikreket. Készültek a szülő szerepre, de nem gondolták volna, hogy az első gyermek rögvest kettő lesz. Nem csoda, hogy kicsit szét vannak esve a testvéremék, kapkodnak, hogy mindent be tudjanak szerezni a babák érkeztéig. Jó nagynéniként megkérdeztem, hogy miben is tudnék segíteni, mi lehetne az én ajándékom a két kis érkezőnek. Valami nagyobbra, jelentősre gondoltam, aminek igencsak hasznát veszik majd. A testvérem ekkor küldött egy linket; https://www.babaverda.hu/babakocsik/testverbabakocsik-98, amin babakocsit voltak találhatóak.

Ezt egy nagyon jó ötletnek találtam, hogy ezzel lephetem meg a babákat és természetesen a testvéreméknek sem kell a babakocsira áldozniuk. A link; https://www.babaverda.hu/babakocsik/testverbabakocsik-98, melyet átküldött a testvérem, egy nagyon szuper cég, a babaverda.hu webshopja volt. Ahol ők már körül is néztek és számos remek babakocsit találtak, megfizethető áron. Elgondolkodtak azon, hogy milyen elképzeléseik is vannak, babakocsi terén. Hiszen nekem valamilyen támpontot adniuk kellett, hogy  mit is képzelnek el, miben szeretnék tologatni az ikreket. Tehát nem mindegy már az sem, hogy a babák egymáshoz viszonyítva hol helyezkednek el. Vannak olyan iker babakocsik, ahol a babák egymás alatt, és van olyan babakocsi is ahol a babák egymás mellett helyezkednek el. Úgy gondolta a testvérem és a párja, hogy az egymás melletti elhelyezkedés praktikusabb. Így legalább már a formával közelebb kerültem a rendeléshez.

Szerencsére ezen a remek felületen olyan minőségi babakocsikat forgalmaznak iker változatból is, amelyek anyaga is kiváló. Kezdve a légáteresztő külső borításon át, a nagyon bőrbarát belsőig. Itt ezen a remek oldalon ténylegesen mindent megtalálhat az ember, amit keres iker babakocsi terén is. Nem tudom, hogy hogy csinálja a webshop, hogy pont olyan termékeket szerepeltet, amelyekre igény van, rendkívül kedvező áron.  Magam is meglepődtem, hogy ilyen jó minőségű termékek, hogyan kerülhetnek ennyire vásárlóbarát árba. De ennek csak örültem, mint annak is, hogy milyen jó termékleírásokkal dolgozik a cég. Nem csoda, hogy a testvérem és a párja rögvest dönteni tudott, hogy melyik babakocsi az álom babakocsijuk. Annyi képpel ellátott oldallal még nem találkoztam, ténylegesen minden tartozék, amellyel az iker babakocsi rendelkezik, le volt fényképezve. Így nem csak a részletes leírás segít a döntés, és azzal a váráslás véghezvitelében, hanem az is, hogy igen látványos képekkel szemléltetik a babakocsit.

Így már a testvéremék el is képzelték, hogy milyen lesz az ikreket tolni, abban a babakocsiban, amellyel én fogom őket meglepni. Én pedig egy ilyen jó minőségű és kedvező árú iker babakocsit bármikor szívesen megrendelek számukra, mert tudom, hogy ez egy hasznos ajándék, melyet éveken át fognak használni.