Földmérő feleségnek is kijár a szép női papucs

Kutyaharapást szőrével, avagy mit tegyek, ha elhanyagol a földmérő férjem?

Tulajdonképpen nem kellene panaszkodnom, hiszen a férjem jól hozza azokat az elvárásokat, amelyeket a szüleim támasztottak a házasságom felé. Jó kiállás, megbízható, határozott pasas, aki már az első találkozáskor levette anyámat a lábáról a mosolyával. Ezen felül a humora is nagyon jó, bármelyik társaságban pillanatok alatt feloldódik, és nagyon könnyen megkedvelteti magát az emberekkel. Soroljam még? Földmérőként rendkívül jó állással rendelkezik, van házunk, kocsink, két szép gyerekünk. Egyedül az intimitást hiányolom a kapcsolatunkból. Már az is megfordult a fejemben, hogy a férjem talán nem kedvel engem, azért dolgozik ennyit. Mert tulajdonképpen állandóan terepen van, és az újabbnál újabb irodaház és lakópark építkezéseken dolgozik, végzi a szükséges földtani méréseket. Nagyon szereti a munkáját, efelől semmi kétség – de vajon engem szeret-e?

Női papucs webáruház | cipomarket.hu – a megoldás, nem csak szerelmi bánatra!

Amikor a legutóbb elsírtam egy barátnőmnek a bánatom, ő csak legyintett, és megmutatott nekem egy weboldalt. “Női papucs webáruház | cipomarket.hu” – ez állt az oldal fejlécében. Értetlenül néztem rá, én ugyanis nem hiszek az efféle kutyaharapást szőrével megoldásokban. De addig-addig rágta a fülemet, amíg aztán csak elkezdtük megnézni az oldal kínálatát. Lehet, hogy mégis igaza volt, ugyanis már azzal kicsit jobb kedvre derültem, hogy átnéztük az első pár oldalt. Meg kell hagyni, ezen az oldalon biztosan mindenki megtalálja a neki ideális női papucsot! A hagyományos kivitelezéstől kezdve a bohókásabb darabokon át a legújabb divatig ugyanis minden lehetőségre találunk néhány igényes darabot. De ezen felül is lehet választani a hagyományos csatos, bebújós, flip-flopos, de akár még a klumpás darabok közül is.

Az oldalon egyébként egy nagyszerűen működő szűrő is segíti a hölgyeknek a megfelelő lábbeli kiválasztását. Így például, ha valakinek van kedvenc márkája, kezdhet rögtön azzal, hogy rászűr a neves darabokra. Vagy csak találomra kiválaszt párat, ami szimpatikus. De persze akár bent hagyhatja az összes eshetőséget, ahogyan én is tettem. Ezt követően természetesen praktikus okokból érdemes a méretre szűrni, hiszen teljesen feleslegesen hozza fel az oldal álmaink női papucsát, ha az két számmal nagyobb, mint a saját lábunk. Sokszor hallani, hogy internetről nagyon lutri cipőt rendelni a méret miatt. Azonban úgy láttam, a Női papucs webáruház | cipomarket.hu weboldalon ez sem okoz problémát. Az oldalon ugyanis részletes mérettáblázat található, ami nagyban megkönnyíti a választást. Itt ugyanis márkára lebontva megtalálja az ember, az adott márkához centiméterre levetítve egészen pontosan mit kell érteni az adott méret alatt! Így ha az ember tisztességesen leméri a saját lábát, nem érheti meglepetés a rendeléskor.

Óriási akciók segítik megtalálni a megfelelő lábbelit

Ezen felül lehet szűrni még színre is, ha valakinek esetleg egészen konkrét elképzelés lenne a fejében a női papucs színét illetően. És bár papucsról beszélünk, azért ne feledkezzünk meg itt sem egy kardinális kérdésről, a sarok méretéről, amit szintén be lehet állítani az oldalon. Hiszen még a papucsok esetében is lehetnek eltérések a különböző darabok között. De ami abszolút meglepett, az az, hogy a cipomarket.hu oldalon nagyszerű kedvezmények várják a vásárlókat! A néhány százalékos akciótól kezdve egészen a 60-70%-os akcióig szintén állíthatunk be szűrést kedvezmények szerint is. Így nemcsak típusban, de árban is biztosan megtaláljuk majd a darabot, amit megengedhetünk magunknak. Női papucs webáruház | cipomarket.hu – én nagyon pozitívan csalódtam, látogassatok el az oldalra ti is!