Földméréstől a weboldal készítésig

A minap éppen földmérést végeztek a szomszédos telken, amikor én azon gondolkoztam, hogy hogyan lehetne egy olyan weboldalt készíteni , ami eredményes lesz és jól is néz ki.

Miközben az interneten keresgéltem, rábukkantam erre az oldalra: https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html. Már az első mondat, ami szembe jött velem nagyon megtetszett, ugyanis az írták, hogy ők ügyfeleket szereznek a weboldallal nem csak látogatókat. Ezzel igen csak felkeltették az érdeklődésemet, hiszen valami ilyesmi fogalmazódott meg bennem is, amikor arra gondoltam, hogy egy működő és eredményes weboldalt szeretnék. Rögtön lejjebb is görgettem, és elolvastam mindent. Tetszett, hogy a részletekre is kitérnek, még pár fontos kérdést is megfogalmaztak, ami által valóban személyre tudják szabni az ügyfél weboldalát és a célközönségéhez tudnak szólni. Ezekből és a pozitív véleményekből ami az oldalukon szintén olvasható, azt láttam, hogy nagy szakmai tudással rendelkeznek és értenek ahhoz amit csinálnak.

Nagy meglepetésemre még referencia weboldalakat is feltüntetnek, hogy a saját szemeddel lásd azt, amit ők létre tudnak hozni. Egyből tíz általuk készített honlapot is meg tudsz nézni, így az is látható, hogy kreatívak, tudnak alkalmazkodni az ügyfél igényeihez, és több fajta célközönséget is meg tudnak célozni. A közös munka pontos menetéről is tájékoztatást adnak, így meglepetés sem fog érni, és tisztában leszel a munka menetével. Ami a legfontosabb, hogy nem kell hónapokig várni arra, hogy elkészüljön a munka, hiszen hetek alatt elkészítik számodra a kért weboldalt.

Ha ezek alapján kíváncsi lennél a Keresőben Első csapatára, akkor bátran nézz rá az oldalukra: https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html.