Földmérésnél és plasztikai beavatkozásoknál is fontos az alapos felmérés

Aki egy kicsit is utánanéz annak, pontosan mit is csinál egy földmérő, annak hamar világos lesz az, hogy ennek a hivatásnak bizony nagyon fontos eleme az egyes helyzetek alapos felmérése. Hiszen ha a földmérő nem végez jó munkát, az komoly veszélyt jelenthet egy jövőbeli építkezésre nézve. Ha feltenném azt a kérdést, hogy mi a közös egy földmérőben és egy plasztikai sebészben, akkor valószínűleg kiröhögnél. Illetve rávágnád válaszként azt: semmi. Pedig legalább egy közös pontja biztosan van a két foglalkozásnak. Ez pedig nem más, mint a körülmények alapos felmérésének szükségessége. Azt, hogy egy valóban profi plasztikai beavatkozáshoz mennyire fontos az, hogy az orvos alaposan felmérje a körülményeket, Dr. Kelemen Ottó sebész weboldaláról tudtam meg.

A plasztika.info.hu oldalra annak plasztikai sebészet témájú blogja miatt akadtam rá. Újabban ugyanis sokat keresem azokat a weboldalakat, ahonnan hiteles forrásból tájékozódhatok a plasztikai sebészet különböző dolgairól. A fiam ugyanis – aki eddig földmérő szeretett volna lenni – egyik pillanatról a másikra kitalálta, hogy inkább plasztikai sebész lesz. Én pedig rájöttem, hogy igazából semmit nem tudok erről azon kívül, hogy többnyire negatívan ítélik meg.

A plasztika.info.hu számos kérdésemet megválaszolta, és a plasztikai sebészetről alkotott véleményemet is megváltoztatta, mégpedig pozitív irányba.

Dr. Kelemen Ottó sebész weboldala, a plasztika.info.hu

A plasztika.info.hu weboldal A Kelemed Plasztika nevű plasztikai sebészet weboldala. A Kelemed Plasztika Dr. Kelemen Ottó sebész, kiváló szakorvos rendelőintézete. A cég szolgáltatásait Budapesten és Pécsett is igénybe tudjuk venni.

A plasztika.info.hu célja elsősorban a klinika működtetésének segítése. Innen megtudhatjuk, hogy a két említett városon belül pontosan hol találhatók meg a rendelők. Tájékozódhatunk arról, milyen beavatkozásokra van lehetőségünk bejelentkezni. És természetesen az egyes kezelések árának is utána járhatunk.

A weboldal a Kelemed Plasztika referenciáit is bemutatja. Egyrészt találhatunk előtte-utána jellegű fotókat, melyek az egyes kezelések kiindulási pontját és végeredményeit mutatják be. Másrészt pedig véleményeket is olvashatunk olyan volt páciensektől, akik már igénybe vették a sebészet valamelyik szolgáltatását.

Az információk mellett az oldalon természetesen a kapcsolatfelvétel, a beavatkozásra való bejelentkezés ehetőségeit is megtalálhatjuk. A tájékozódás után tehát akár azonnal telefonálhatunk vagy írhatunk a sebészetnek.

A Kelemed Plasztika egy valóban profi szakellátást nyújtó klinika

A plasztika.info.hu oldalon böngészve hamar meggyőződhetünk arról, hogy ez a plasztikai sebészet valóban profi, 100%-ig szakszerű ellátást nyújt. A Kelemed Plasztika vezető orvosa Dr. Kelemen Ottó sebész, aki amellett, hogy tagja a plasztikai sebészek legfontosabb szakmai egyesületeinek, arra is kiemelt figyelmet szentel, hogy szakmai szempontból mindig a lehető leginkább naprakész legyen. Amellett, hogy rendszeresen részt vesz képzéseken azért, hogy mindig a legmodernebb protokoll szerint dolgozhasson, arra is figyelmet fordít, hogy a Kelemed Plasztika beavatkozásai mindig a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával kerüljenek elvégzésre.

Dr. Kelemen Ottó sebész a szakmai profizmus mellett a betegek lelkére is odafigyel. A műtétek után számára nem csak a teljes fizikális felgyógyulás a fontos. Hanem az is, hogy a páciens lelki szempontból is maradéktalanul rendbe jöjjön.

Ezért különösen fontos a jó orvos-páciens kapcsolat egy sikeres plasztikai beavatkozáshoz

A plasztika.info.hu tehát alapvetően arra a célra szolgál, hogy lehetőséget adjon a Kelemed Plasztika nevet viselő plasztikai sebészet megismerésére, illetve valamely konkrét beavatkozásra történő bejelentkezésre. Emellett azonban hasznos weboldal lehet azoknak is, akik csak tájékozódni vágynak a plasztikai sebészet valamelyik témakörében. Ugyanis a weboldalon 2019 óta egy blogot is találhatunk, ami nagyon sok fontos kérdést megválaszol.

Én az egyik bejegyzésből (amelyet maga Dr. Kelemen Ottó sebész írt) például megtudtam, hogy egy plasztikai sebész munkájának is nagyon fontos része az, hogy a műtét előtti konzultációk alkalmával alapos helyzetfelmérést végezzen, illetve kialakítsa a megfelelő orvos-beteg vagy orvos-páciens kapcsolatot. Ezek a tényezők ugyanis elengedhetetlenek ahhoz, hogy a jövőbeni beavatkozás mind testi, mind pedig lelki szempontból a megfelelő eredménnyel végződjön.

A blogfelületen egyébként olvashatók olyan cikkek, amelyek egy adott plasztikai beavatkozást mutatnak be részletesen. Olyanok, amelyek összeszedik az egy típusba (pl. az arcfiatalító kezelések közé) tartozó beavatkozásokat, röviden ismertetik ezeket, és tájékoztatást adnak a beavatkozások áráról a Kelemed Plasztikánál. Továbbá olyan írásokat is találunk, amelyek a plasztikai sebészet általánosabb kérdéseivel, például a terület jelenével és jövőjével foglalkoznak. A blog bejegyzései között olyan írások is vannak, amelyek az egyes beavatkozások lehetséges kockázatairól írnak. A cikkek alapján mindenképpen fontos, hogy amennyiben plasztikai beavatkozást vállalunk, ne az ár legyen az elsődleges szempont, hanem a módszereket és a felhasznált anyagokat figyeljük. Ellenkező esetben ugyanis nagy baj is történhet.

Ha megbízható plasztikai sebészetet keresel, vagy csak hiteles forrásból származó cikkeket olvasnál plasztikai sebészethez kapcsolódó témákban, érdemes lehet felkeresned a pasztika.info.hu weboldalt.