flottakezeles.hu – Az Ön cégének a legjobb választás!

Amikor flottakezelő céget kerestem nagyon fontos volt számomra a precizitás és a hitelesség. Szeizmográf pontosságával tudom megállapítani azt, ha egy cég nem alkalmas arra, hogy helyt álljon a számára kiadott feladatban. Szerencsére a megérzéseimre hagyatkoztam akkor is, amikor a flottakezeles.hu oldalt kerestem fel. Nem is kellett csalódnom, az elvárt minőséget kaptam tőlük.

Elsőként természetesen tájékozódni szerettem volna mindennel kapcsolatban, ugyanis a flottakezelés számomra egy új terep, nem nagyon tudtam, hogy mi alapján tudom kiválasztani a megfelelő véget. Ehhez nyújtott nekem nagyon nagy segítséget a flottakezeles.hu oldalon igényelhető, ingyenes levélsorozat, amiben ismeretnek velünk 5 költségcsökkentő tényezőt, amit a cégautó választás előtt tudnunk kell. Számomra ez már a szimpátiám azonnali elnyerését jelentette, ugyanis több oldalt is megnéztem, de ilyet nem találtam sehol.

Nekem az is nagyon tetszett a céggel kapcsolatban, hogy számukra tényleg első az ügyfél. Kiemelik, hogy mindenki, aki tanácsot adhat a cégnek és valamilyen szinten alkalmazotti vagy partneri viszonyban van, az a saját hasznát is fogja nézni. A könyvelő úgy ad tanácsot, hogy kevesebb munkája legyen, a szervizes majd az alkatrészen szeretne hasznot húzni. Azonban azt, hogy az én cégemnek mi a jó és az én költségvetésemhez mi illik, azt én látom át a legjobban. Éppen ezért kértem az ingyenes ismertetőt, mely teljes mértékben a hasznomra vált és felnyitotta a szememet a fontos dolgokkal kapcsolatban.

Ekkor már tudtam, hogy számomra a tökéletes választás a flottakezeles.hu-n található standard csomagja lesz, mivel nem sok autót kell kezelni, így nincs szükségem a minden extrával felszerelt szolgáltatásra, ami egy nagyobb cégnek kész megmentést jelenthet. Véleményem szerint a csomagok nagyon jól szervezettek és szuper ajánlatokat tartalmaznak. Minden cégvezető megtalálhatja a számára tökéletes ajánlatot.

A bizalmam az első pillanattól töretlen feléjük, ami most sincs másként. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a cégre, hiszen nem mindig találjuk meg elsőre a minőségi ajánlatot, de nekem sikerült. Meleg szívvel ajánlom mindenki számára, aki egy jól megszervezett, hatékony flottakezelést venne igénybe, ugyanis ezzel nem csak időt és energiát, de munkaerőt is spórolhatunk, ami pedig egy kis cég esetében bizony nem mindegy.