Előtető fából? Tartós is, nem csak szép

Amikor megkérdezik tőlem, hogy melyik volt az egyik legkülönlegesebb projekt, amin dolgoztam, mindig az jut eszembe, amikor az előtetőkkel és kültéri árnyékolástechnikával foglalkozó kulteriarnyekolo.hu csapatával dolgozhattam együtt. Ennek a projektnek a kapcsán szeretnék most mesélni nektek, ami nem csak a végeredmény miatt volt emlékezetes, hanem mert szokatlan kihívások elé állított és egy teljesen új szakmával is megismerkedhettem: a földméréssel.

Emlékszem, hogy tavaly nyár elején kerestem meg először a kulteriarnyekolo.hu csapatát. Az online térben szerettem volna kibővíteni a lehetőségeimet, és egy barátom ajánlására esett a választásom rájuk. Az ő weboldalukon azonnal megragadott a tiszta, letisztult dizájn és az egyszerű, mégis informatív tartalom. Az, hogy minden szükséges információt egy helyen, könnyen áttekinthetően kaptam meg, nagyban megkönnyítette a döntéshozatalomat.

A projektünk egy olyan kihívást rejtett magában, ami számomra teljesen új volt. Az előtető fából és a kültéri árnyékoló rendszerek tervezése során fontos volt a telek pontos geometriai adatainak ismerete, amihez földmérő szakemberek bevonása vált szükségessé. A kulteriarnyekolo.hu csapata ebben az egyben nem volt a segítségemre, de legalább leszűrhettem tanulságként, milyen fontos a jó partner megtalálása. Hiszen kapcsolatban álltam szintén megbízható földmérőkkel, akikről megint csak nem volt elmondható, hogy hanyagok lennének, de a kontraszt azért nagy volt. Előtte velük sem dolgoztam még együtt… A kulteriarnyekolo.hu-val folytatott közös munka tapasztalataiból leszűrhettem viszont, hogyan instruáljam a földmérőket is, hogy gördülékenyebb legyen a munka. Jó, ha az ember lát egyszer már jó példát, mert akkor tud mihez idomulni és le tudja másolni a korábbi mintákat legalább.

A földmérés során kiderült, hogy a telek adottságai ideálisak voltak egy egyedi tervezésű, fa szerkezetű előtető megvalósítására is, ami nemcsak esztétikailag illeszkedett tökéletesen a környezetbe, hanem funkcionálisan is maximálisan megfelelt az elvárásoknak. A kulteriarnyekolo.hu csapata aztán minden lépésben a segítségemre volt, a tervezéstől a kivitelezésig. Örültem, hogy onnantól már csak velük dolgozom, mert mint mondtam, velük könnyebb volt minden. Szinte, mint korábban bárkivel, így ők lettek a legfőbb inspirálóim.

Ami különösen megfogott a szolgáltatásukban, az az volt, hogy nemcsak standard megoldásokat kínáltak, hanem teljes mértékben személyre szabottak voltak. Tudták, hogy minden projekt egyedi, és ennek megfelelően kezelték az enyémet is. Ez a személyre szabott hozzáállás és az egyedi igények figyelembe vétele tette őket más szolgáltatóktól eltérővé.

A projekt végére nemcsak egy gyönyörű, funkcionális előtetővel gazdagodtam, hanem betekintést nyertem a földmérés érdekes világába is. Az előtető fából dizájn szempontjából is tökéletes lett és sok-sok jó tapasztalatot szereztem tehát arról, hogyan menjen gördülékenyen a munka. A munkálatok során készült térképek és tervrajzok nemcsak a projekt sikerességét segítették elő, hanem engem is mélyebben megismertettek az ingatlanom adottságaival, továbbá. A nagy-nagy tanulások mindig az alapjai a későbbi sikereknek!

A pozitív tapasztalataim alapján bátran ajánlom a kulteriarnyekolo.hu csapatát mindenkinek, aki értéket és egyediséget keres mondjuk az otthona kültéri kialakításához. Nemcsak az előtetők (előtető fából és egyebek) terén, hanem a kültéri árnyékoló rendszerek tervezése és kivitelezése során is kiemelkedő minőséget nyújtanak. Az ő professzionális hozzáállásuk és a végig személyre szabott szolgáltatás teszi őket a piacon egyedülállóvá.

Így, ha valaki különleges megoldást keres otthona külső terének megújításához, mindenképp érdemes felkeresni őket. Az én történetem bizonyítja, hogy a megfelelő szakemberekkel az oldalunkon, még a legkülönlegesebb projekteket is siker koronázhatja.