Egy földmérőnek nem mindig van ideje szupermarketben shoppingolni

Imádom a munkám, már nagyon régen beleszerettem a földmérés minden részletébe. Sokan elvetemültnek gondolnak miatta, hiszen nem egy tipikusan olyan szakma, amire az ember fiatal korától vágyik, én mégis úgy érzem, tökéletesen ki tudok benne teljesedni.
Ez az elhivatottság néha lemondással is jár. Sok időt töltök a munkámmal, így sok hétköznapi teendőt én másképpen intézek, mint az átlag ember. Így van ez a bevásárlással is. Ha későn érek haza, fáradt vagyok, nincs kedvem és lehetőségem végigjárni a boltokat. Emiatt szoktam rá arra, hogy online vásároljak.

Az egyik kedvenc üzletem a diszkontdepo.com lett. Ez egy széles termékpalettájú webáruház, melyből tudok rendelni kertészeti eszközöket, háztartási kellékeket, de akár lakberendezés vagy szépségápolási termékek is elérhetőek náluk.

Amiatt vált ez a kedvencemmé, hogy itt az árak mindig kiemelkedőek. Heti szinten frissítik a kínálatot, mindig vannak újabb és újabb termékek, és rengeteg akció is elérhető náluk. No de ne az ilyen átlagos, pár száz forintos akciókra gondoljunk, amik igazából nem is számítanak a pénztárcánk szempontjából… Egyes termékeken több ezer forintot is spórolhatunk még akkor is, ha a házhoz szállítás árát is beleszámoljuk.
Apropó, házhoz szállítás! Ez szintén egy jó pont. Rengeteg idő megy el azzal, hogyha az ember elmegy egy üzletbe, ám ezt az időt megspórolom. Arról nem is beszélve, hogy a diszkontdepo.com webshopból rendelt termékek esetén sokszor előfordul, hogy nagyobb a méretük vagy a súlyuk annál, mint amit kényelmesen, a saját kocsimmal el tudnék hozni. Ez esetben egy áldás, hogy a futár letudja helyettünk ezeknek a házhoz szállítását.
Nagyon olcsón dolgoznak, szerintem ennyiből meg se járnám, hogyha saját autóval mennék el a közeli áruházba.

A kiszállítás ára mellett az ideje sem sok. Raktáron lévő termékeknél 2-3 napon belül az otthonunkban lesz az újonnan vásárolt eszköz, de, ha esetleg nem lenne raktáron, akkor is 10-15 napnál biztosan nem kell többet várnunk.

Sok termékre vállalnak garanciát, melyek tartama akár 12 hónap is lehet. Ha ez időn belül bármi történik vele, a cseréje vagy a javítása megoldott, nem kell, hogy fájjon miatta a fejünk. Természetesen, amennyiben rögtön úgy gondoljuk, hogy mégsem megfelelő számunkra az átvett áru, 14 napig elállhatunk a vásárlástól. Bár nagyon jó minőségű holmikat árulnak, így nem volt még erre szükségem, mégis megnyugtató, hogyha valamiért meggondolnám magam, akkor se veszne kárba a kifizetett pénzem.

A fizetést mindig bankkártyával intézem, hiszen ez a legkényelmesebb mód. Ilyenkor már csak arra kell figyelnem, hogy a kiszállítás időpontjában valaki otthon legyen, és át tudja venni. Ez könnyen megszervezhető, hiszen mindig kapok előre tájékoztatást, így meg tudom tervezni ezt a részét is a vásárlásnak.

A 21.század legjobb találmánya az online áruház, ezen belül is a diszkontdepo.com. Nem is tudom, hogyan lennék meg nélküle!