Amire egy építkezés során érdemes számítani

Végre eljött ennek is az ideje. A sok éve dédelgetett álmom most megvalósulni látszik, ugyanis lassan elkezdődnek a munkálatok az álomházam megépítése körül. Az egész házat én magam terveztem egy építész végzettségű barátom segítségével. Bevontunk néhol statikusokat, hívtunk földmérőket és más építészek véleményét is kikértük. Jelenleg a földmérőknél tartunk, várom az időpont egyeztetést. Rengeteg építkezés folyik így tavasszal, és nincs elég földmérő szakember. E nélül pedig nem állok neki a munkálatoknak.

A minap éppen arra vártam, hogy visszahívjanak a földmérők, amikor arra lettem figyelmes, hogy elég hirtelen kezdte elárasztani a fürdőszobámat a víz. Teljesen pánikba estem, gyorsan hívtam a vizszereles net cég kollégáit. Azonnal fel is vették, és miután elmondtam, mi a probléma, nagyon részletesen kikérdeztek. Erre azért volt szükség, mert így sokkal gyorsabban meg tudják majd oldani a problémát és így pontosan tudni fogják, hogy milyen kollégát kell küldeni a helyszínre és milyen szerszámokat kell magukkal hozniuk.

A helyszínre, tehát a lakásomba egy órán belül meg is éreztek. Ez a honlapon is fel van tüntetve, hiszen egy ilyen probléma nem várhat napokig, azonnal meg kell oldani. Tehát Budapesten és Pest megyében garantálják, hogy egy órán belül a helyszínre érkeznek.

vizszereles net

A cég munkatársai mind szakképzett emberek, nagy tapasztalattal rendelkeznek, így nincs olyan munka, amit ne tudnának orvosolni. A vizszereles.net honlapon részletesen le van írva, milyen területeken tudnak megoldást nyújtani, tehát milyen problémák esetén érdemes őket hívni. Foglalkoznak vízszereléssel – ahogyan az a nevükben is látható -, wc szereléssel, kád felújítással, csaptelek, mosdó vagy bojler szerelésével és cseréjével és hasonlókkal. Értenek még a csatornázáshoz, tudnak csatornát építeni és lefolyó szennyvíz hálózatot szerelni és bármilyen csatornával kapcsolatos munkát el tudnak végezni nem csupán kézi, hanem gépi erővel is. Erről is lehet részletesen olvasni a honlapon. Lehet még keresni a vizszereles net embereit, ha csőtörést tapasztal az ember. Legyen szó akár nyomóvezetéket, szennyvízvezetéket vagy fűtésrendszert érintő csőtörésről. Otthon vannak a dugulás elhárításban is, és ezt is csak és kizárólag profi eszközökkel végzik. A cég továbbá tud végezni csatorna kamerázást is, ami kamerás csővizsgálatot vagy csőtörés bemérését jelenti. Végül pedig a cégnek vannak tapasztalt fűtésszerelő emberei is, így a fűtésszerelésben is tudnak segíteni.

A cég azt vallja, hogy a munkálatokat inkább lassabban, de biztosan végezzék el. A helyszínre kiérkeznek gyorsan és meg is szüntetik a problémát, de a hangsúly a tartósságon és a minőségi munkán van. Így az általuk végzett munkálatokra garanciát is vállalnak. Tehát nem csupán ideiglenes megoldást nyújtanak, hanem ügyelnek arra, hogy a munka minőségi és maradandó legyen, és ne a probléma tüneteit szüntessék meg, hanem a gyökereit vágják el.

Az én lakásomban egy kisebb csőtörést kellett elhárítani, ami mint kiderült, egy régebbi szerelő hibájából következett be. Elmondtak mindent, amire figyelnem kell, és kikértem a tanácsukat az új ház kapcsán is. Nagyon kedves szakemberek voltak, akik értették a dolgukat. Amíg a munkálatokat végezték a földmérők vissza is hívtak és meg tudtuk beszélni az időpontot.

Nagyon kellemes tapasztalás volt ez a kis csőtörés, és nagy szerencsém, hogy nem az új házamba kellett szembesülnöm ezzel a problémával. Viszont, ha ott hasonló helyzetbe kerülnék, akkor biztosan a vizszereles net céget hívnám, mert nagyon meg voltam elégedve velük.