A www.metaautoszerviz.hu-ról sokkal többet tudok, mint a földmérésről

Szögezzük le már a elején, hogy a www.metaautoszerviz.hu-ről sokkal többet tudok, mint a földmérésől. Ez persze nem azt jelenti, hogy meg sem próbálok pár épkézláb mondatot kanyarintani ez utóbbi témáról, csak hát egy gépészmérnök tudása ezen a területen azért nem olyan széles. Vagy úgy is mondhatnám, hogy rettentően szűkös, elvégre csak nézőpont kérdése. A földmérés sokkal inkább az építőmérnökök feladata. Náluk pedig (már aki ezen a szakterületen mozog) ez elengedhetetlen. Hiszen minden építkezés úgy kezdődik, hogy kicsoszog a geodéta a helyszínre és pontosan felmér minden adatot. Ez nagyon fontos, enélkül tulajdonképpen el sem indulhat a tervezés, hiszen ezek alapján tudják megmondani, hogy hol mekkora gödröt kell ásni, meg hogy mit hová építhetnek – ha ennyire le akarom egyszerűsíteni a dolgot. De mint említettem, én ehhez abszolút nem értek, szóval inkább szólnék pár jó szót a Méta Autószervízről, mert róluk többet tudok.

Ez egy olyan ritka autószervíz és szerelői csapat, akikben tényleg nyugodt szívvel meg lehet bízni. Sok filmet lát az ember és sok rossz tapasztalatot hall innen-onnan, ezért nehéz nem előítéletekkel nekiindulni a nagy autószerelő keresésnek, pláne egy akkora városban, mint Budapest. Ha viszont egy leinformálható, megbízható forrásból hall valamit az ember, vagy netán saját maga látja a közösségi médiában, vagy a weboldalon, hogy bizony jó értékeléseket kapott a szolgáltató, akkor azért könnyebb elhinni, hogy az tényleg egy megbízható hely.

A Méta Autószervíz ebből a szempontból is élen jár, mert élerhetők a legnagyobb közösségi médiás felületen és a weboldaluk is megtalálható a www.metaautoszerviz.hu címen. Ez egyébként egyáltalán nem jellemző ilyen szolgáltatói területen, szóval szerintem mindenképpen nagyra kell értékelni. Én így teszek.

Az, hogy pontosan milyen problémákkal érdemes őket felkeresni elég széles skálán mozog. Azt lehet mondani, hogy tulajdonképpen minden általános dologgal, ami egy autónál adódhat. Mert szépen sorjában fel is van tüntetve a honlapjukon, hogy mennyi mindenben tudnak segíteni. Értelemszerűen bármilyen alkatrészt meg tudnak rendelni és beépíteni, kicserélni, vagy kiegészíteni. Lehet szó eredeti, gyári alkatrészről, vagy valamilyen utángyártott változatról, mindenre van lehetőség, csak egyeztetni kell róla személyesen. Ezen kívül meg nyilván nem okoz gondot náluk a motor alkatrészeinek az átvizsgálása, a futómű javítása, egy olajcsere, egy tavaszi-őszi átállás, vagy akár egy műszaki vizsgára történő felkészítés sem.

Hétfőtől péntekig várják a gyógyításra váró autókat, reggel 8-tól délután 5-ig. Szerintem ebben az idősávban azért oda lehet érni, hogyha valakinek fontos, hogy biztos helyen vizsgálják meg a gépjárművet, de persze biztos van mód egy-egy különleges kérésre is, ha úgy van. Ezt viszont már velük kell egyeztetni, én nem tudom megmondani. Szóval keressétek őket bátran a www.metaautoszerviz.hu oldalon található elérhetőségek bármelyikén.