A vállalkozó szellemű geofizikus kalandjai a cégalapításban

A barátom kivállalkozóként tevékenykedik már évek óta, a szakmája pedig a gyerekkori álma szerint geofizikus lett. Rengeteg földmérésre és ásatásra jár heti szinten, de amióta beütött a covid, azóta home officeba kényszerült. Nagyon idegesíti, hogy nem tud terepre menni, ezért új projektbe fogott, és céget alapított. Geofizikusként megtanulta, hogy minden a jó tervezésen, a precizitáson és a pontosságon múlik. Amikor cégalapításba fogott, akkor is ezeket tartotta szem előtt, és egy profi csapattal vágott bele a munkába. A székhelyszolgáltató Budapest és annak környékén dolgozik, és bizony érti a dolgát, a szekhelyszolgaltatas24.hu/ minden igényünkre odafigyel.

Mit kell feltétlenül átgondolnunk, hogy vállalkozni szeretnénk?

Kisvállalkozóként érdemes első körben megnézni, hogy milyen kedvezményekre vagyunk jogosultak és milyen adózási kötelezettségeink lesznek. Ha már megvan a kreatív ötlet, akkor nézzük meg a piaci versenytársakat, hogy mitől leszünk mi különlegesek, mi az, amit csak mi tudunk majd nyújtani. Az ellenőrzés és az adaptáció, valamint a változtatások eszközölése tart életben egy céget, ezek nélkül elavul. Nem fogja beteljesíteni a hozzáfűzött reményeket. A gyakorlati kérdések közül fontos a székhelyszolgáltatás is. Mielőtt székhelyszolgáltatót választunk, ellenőrizzük újra, hogy mennyi az iparűzési adónk és mennyi a vállalkozás iparűzési adó alapja. Szükségünk lesz egy jó ügyvédre és egy megbízható könyvelőre is, aki ismeri az új adózási formákat és szabályokat.

A telephely és a fióktelep ellenőrzése után meg kell határozni, hogy mi lesz a cégünk tevékenységi köre. Helyhez kötött lesz -e vagy a telephely nem állapítható meg. Az újlengyeli székhellyel sok pénzt spórolhat meg a családnak. Újlengyelben a NAV nem ellenőrizhet, hiszen az iparűzési adótól mentes területről van szó. Már harminc éve így van ez, és a stabil önkormányzatnak köszönhetően nem is fog ez változni. Budapestről könnyen megközelíthető, az M5-ös autópályán keresztül hamar ott vagyunk autóval. Van irodájuk Budapesten is, és a hatóságok itt tartják az ellenőrzéseiket, és ez persze az adminisztráció miatt is könnyű.

A székhelyszolgáltatás előnyei és a budapesti lehetőségek

Kivállalkozóként vagy cégalapítási, Kft alapítási terveknél nagyon fontos, hogy legyen székhelyünk, hiszen enélkül nem is lehet vállalkozást indítani. A cégnév, a könyvelő és a pontos terv persze szintén elengedhetetlen. A székhelyszolgáltató Budapest és Pest megye részén nagyon kedvező, főleg Újlengyelben, és sokfajta csomag közül választhatunk.

Óriási előny az olyanoknak, akik nem szeretnek adminisztrálni, mert ezt helyettünk elintézik a székhelyszolgáltatók. Nem kell irodát bérelnünk, szerencsére, mert ez egyébként eléggé költséges. Egy irodára ugyanúgy fizetni kell bérleti díjat, valamint a rezsi költségek is magasak. Ráadásul technikailag is felszerelt kell, hogy legyen. Postán sem kell várakoznunk többet, a postai küldeményeket átveszik helyettünk. Majd elektronikusan tovább küldik nekünk e-mailben még aznap, majd hónap végén megkapjuk postai úton is a küldeményeket. Ennek köszönhetően sosem lesz olyan baj, hogy valamilyen fontos ügyről elfeledkezünk. Otthon fogadni a hivatásos szerveket nem kellemes, de a székhelyszolgáltató budapesti lehetőségével ez nem kell, hogy így legyen. Mindent intéznek a székhelyszolgáltató budapesti helyszínén.

székhelyszolgáltató budapest
Az iparűzési adó megspórolásával gyorsabban növekedhet a bevételünk

Mit kapok a pénzemért?

Nos ez attól függ, hogfy melyik székhelyszolgáltató csomagot választjuk Budapesten.

A székhelyszolgáltató budapesti ajánlatai közül mindhez kapunk ingyenes ügyvédi segítséget, ha nincsen saját képviselőnk. Hat hónapra 29.900 forintért, ami mellé kapunk egy hónap ajándék szolgáltatást. A cégalapítás vagy a cég módosítás, amire előbb-utóbb úgyis szükség lesz, ingyen történik. A székhelyszolgáltatás ügyintézése teljesen online folyik, így könnyítve meg az adminisztrációt. Ajándékba pedig számlázórendszert és bélyegzőt kapunk, végül pedig telefonon vagy emailben értesítenek bennünket még aznap, ha megtörtént a bejegyzés..

A székhelyszolgáltatás Budapesten 0%-os iparűzési adóval is lehetséges, ingyen ügyvédi munkával. Hiszen már tudjuk, hogy Újlengyel biztosítja nekünk az iparűzési adómentességet, nem véletlen, hogy sok vállalkozó őket választja. A cégalapítás és a cégmódosítás szintén ingyen van ebben az esetben is. A levelek és postai küldemények kezelését átvállalja a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapata, és ennek keretében egy óra alatt intézik az elektronikus adminisztrációt. Számlázórendszer és bélyegzőt ez esetben is kapunk grátiszba. Ez a székhelyszolgáltatás csomag 39.900 forintért elérhető el, amely nagyon kedvező ár a szolgáltatások arányában.

Tehát, ha cégalapításban gondolkozunk, akkor nem szabad elmismásolni a fontos teendőket, és ez bizony könnyebb egy hozzáértő csapattal. A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapata pedig ilyen, több, mint tíz éve fennálló cégről van szó, akik pénzügyileg is stabilak. Tevékenységüket pedig a magyar jogszabályoknak megfelelően és az új szabályokhoz mindig igazodóan végzik.