A munkáról beszélgettünk, aztán hamar az arcápolásra terelődött a téma

A földmérés sokak számára érdekes, izgalmas munka, de azért a legtöbb ember úgy van vele, hogy valószínűleg a földmérők élete unalmas. Pedig ez egyáltalán nincs így, sok kihívás elé áll az, aki ezt választja hivatásául. Nehéz, de szép szakma és ugyan nem sokan érdeklődnek iránta, de azért az én baráti társaságom igen. Azért nem szoktam túlzásba vinni a témát, de ha kérdeznek valamit a munkámról, akkor szívesen mesélek, válaszolok.

De ugyanígy van az egyik barátnőm is, aki pedig kozmetikus. Így nemrég egy cukrászdai beszélgetés kapcsán jött szóba a csiganyálas krém.

Első hallásra talán a csiganyálas krém furcsának tűnhet, pedig ez egy nagyon klassz kis dolog. Ne úgy képzeljük el, mintha a csiganyálat kennénk magunkra, ez a nyál ugyanis tisztításon megy keresztül. Ahogy beszélgettünk, a barátnőm a florencebio.hu weboldalt ajánlotta a csiganyálas krém beszerzéséhez. Ez az a hely, ahol kiváló minőségben kapható csiganyálas krém.

Maga a krém bioaktív összetevőkben gazdag, 65 százalékos koncentrációjú szűrt csiganyállal és 100 százalékos tisztaságú hialuronsavval készül. És hogy mi mindenre jó?

Egyrészt csökkenti a ráncokat, a bőrhibákat, a hegeket és striákat, ami azért elég sokunk életét megkeseríti. Ráadásul a striák elleni küzdelem olykor valóban szélmalomharcnak tűnik. És ne gondolja senki, hogy a terhesség és a szülés miatt vannak a striák, a fogyás-hízás is ugyanúgy okozhatja. És nagyon nehéz eltüntetni, szinte lehetetlen. De érdemes felvenni a harcot a striák ellen és ebben nagy segítséget nyújt a csiganyálas krém.

A bőpírt is csökkenti ez a készítmény és a napfény okozta foltokat is. Táplálja, hidratálja és regenerálja a bőrt. Nem lehet egyébként elég korán elkezdeni a napi arcápolási rutint. A bőrünk hálás lesz érte, ha már fiatalon kialakítjuk magunknak ezt a rutint.

A csiganyálas krém pedig valóban egy olyan jó készítmény, amit érdemes bevetni akkor, amikor jót akarunk a bőrünknek. És ugyan miért ne akarnánk jót?

Erről mesélt a kozmetikus barátnőnk is, amikor összeültünk a cukrászdában. Ő ajánlotta ezt a krémet is, de nemcsak ezt, hanem általánosságban a florencebio.hu webáruházat.

Ahol nagyszerű minőségű kozmetikai készítményeket lehet kapni. Ha itt vásárolunk, akkor biztosak lehetünk a jó minőségben és abban, hogy a bőrünk hálás lesz majd a törődésért. Ráadásul 13 ezer forintos vásárlás felett a szállítás is ingyenes és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával is kedveskednek a vásárlóknak.

És ha már szóba jött az arcápolási rutin, érdemes azzal is tisztában lenni, hogy mielőtt felvinnénk a bőrünkre a csiganyálas krémet, azelőtt fontos az arctisztítás.

De hogy mégis hogy jött képbe a csiganyál, amikor arcápolásról van szó?

A csiganyálas krém remekül hidratálja a bőrt, a krém nemcsak csiganyálat tartalmaz, hanem a hiraulonsav mellett goji bogyó kivonatot, shea vajat, alore verát, damaszkuszi rózsavizet és jojobaolajat, argánolajat is. Maga a csiganyál allantoint tartalmaz, ami fokozza a természetes kollagéntermelést és segíti a sejtek regenerációját. Ezen kívül van benne kollagén és elasztin is, ami hozzájárul a bőr rugalmasságához, valamint glikolsav, ami az elhalt hámsejtek távozásában vesz részt. Ezen kívül vitaminok és peptidek is találhatók a csiganyálban, melyek mind jótékony hatással vannak a bőrre.

Nem csoda, hogy a csiganyálas krém ennyire jó hatással van a bőrre, érdemes kipróbálni, a hatás garantáltan nem marad el. Ha magas minőséget keresünk megbízható gyártótól, akkor a florencebio.hu webáruház a mi webshopunk.