A könyvelési szoftver egy geodéta életét is könnyebbé teszi

Nincs könnyű dolga annak, aki lépést szeretne tartani velem. Nem elég, hogy eddig minden alkalommal azt is el kellett magyaráznom az érdeklődőknek, mi az a geodézia, amivel foglalkozom, most már amiatt is magyarázkodhatok, miért használok könyvelési szoftvert a munkámhoz.

A geodézia és a könyvelési szoftver kapcsolata

A geodézia egyébként nem akkora ördöngösség, mint amekkorának hangzik. Ha valaki jó földrajzból és matekból vagy fizikából, már el is lehet indulni ebben az irányban. Én a tanulmányaim végén végül az ipari geodézia mellett kötöttem ki – nos, ha eddig nem lett volna egyértelmű, mivel foglalkozom, gondolom, most sem segítettem túl sokat. Ez gyakorlatilag annyit tesz, hogy amikor egy teleken építkezésre kerül sor, minket küldenek ki a terepre ellenőrizni, hogy minden rendben lesz-e az építkezés során. Tehát ez egy egyfajta földméréssel kapcsolatos építőipari tevékenység. És hogy miért szükséges nekem mindehhez a könyvelési szoftver használata? Azt is mindjárt elmesélem.

A különböző munkafolyamatok automatizálásának témaköre az idő tájt kezdett el foglalkoztatni, hogy magánvállalkozásba kezdtem a geodézia területén. Ekkor ugyanis rá kellett jönnöm, hogy egy csomó mindent, ami addig a nagyvállalati környezetben részfeladatokra osztva jutott csak el hozzám, most csőstül szakad a nyakamba. Egyszerre egy személyben kellett gondoskodnom az alkalmazottaim bérszámfejtéséről, a főkönyvünk rendben tartásáról és a tárgyi eszközeink nyomon követéséről. És akkor még a különböző kontrolling tevékenységeket nem is említettem. És bár alkalmaztam könyvelőt a feladatra, úgy éreztem, többet takaríthatok meg, ha a feladatok nagy részét automatizálom, így a könyvelőm a valóban fontos, emberi erőforrást igénylő feladatokat is jóval hatékonyabban el fogja tudni végezni a számomra.

Uzletiszoftver.com – személyre szabott üzleti megoldások minden vállalkozás részére

A könyvelési szoftvert az uzletiszoftver.com internetes oldalon találtam, pontosabban egy jó ismerősöm ajánlotta a figyelmembe. Itt minden olyan üzleti szoftver és pénzügyi szoftver megtalálható, amely élhetőbbé teszi a kis- és középvállalkozások számára a napi ügymenetet. Hiszen gondoljatok csak bele: ha bizonyos feladatokat sikerrel automatizáltok, azzal egyrészt kapacitást szabadítotok fel, amelyet felhasználhattok más, kreatívabb feladatokra. Másfelől pedig jelentős pénzt takarítotok meg, amelyet akár a vállalkozásotok fejlesztésére is fordíthattok. Én ezért szeretem nagyon az uzletiszoftver.com oldalán talált könyvelési szoftvert. Ha nektek is a saját vállalkozásotokról kell gondoskodnotok, ne aggódjatok! Az oldalon számos könyvelési szoftver közül válogathattok, és biztosan megtaláljátok majd azt, amely a ti igényeiteknek a leginkább megfelelő!

Ehhez rengeteget segít az uzletiszoftver.com oldal keresője, amellyel valóban személyre szabottan keresgélhetsz a felkínált lehetőségek között. Rögtön a keresés elején be tudod állítani például, hogy mekkora méretű vállalkozás esetén kérsz segítséget? Hiszen egészen másra lesz szükség egy nagyvállalati környezetben, és adott esetben egy az enyém hasonló, néhány fős kisvállalkozásban. Ezen felül az oldalon az iparágat is ki tudod választani, hogy a lehető legoptimálisabb könyvelési szoftvert találhasd meg, amely a legjobban illeszkedik a cégprofilodhoz. Illetve sok vállalkozásnak az sem mindegy, milyen platformon érheti el a szoftvert. Manapság már egyre népszerűbb a felhő alapú szoftveres megoldás. Én azonban mobiltelefonra fejlesztett szoftvert választottam, de a kínálatban az asztali gépre fejlesztett könyvelési szoftverek is megtalálhatók.

Higgyétek el, ha nekem is sikerült megtalálnom a megfelelő könyvelési szoftvert ehhez a tevékenységhez, akkor nektek is menni fog! Nézzetek körül jól az oldalon, és ne féljetek kapcsolatba lépni az Üzleti Szoftver csapatával akár telefonon, akár e-mailben. Jó böngészést kívánok mindenkinek!