A földmérő táskája

Körül-belül 1 éve költöztünk a Lánc-híd budai oldalára, nagyon szeretünk itt lakni, tiszta a város és gyönyörű a kilátás. Pár hónapja kicsit felbolydult a környék, mert elkezdték a Lánc-híd felújításának előkészületeit. A gyalogos forgalom elől már le is zárták a hidat. Napokon keresztül láttam a híd lábánál is több csoportot, ahogy egy fura szerkezet köré tömörülnek és mintha nagyon méricskéltek volna valamit. Barátnőm, aki építészmérnök, felvilágosított róla, hogy ők a geodéták, tehát ők felelnek azért, hogy a földméréstani adatok pontosak legyenek. Ez egy híd felújításánál különösen fontos munkának hangzott.

Egyik keddi napon bent voltam a híd melletti kisboltban, amikor bejött az egyik geodéta. Egy kicsit szóba elegyedtünk és megdicsérte a hátizsákomat. Említette, hogy ő is hasonlót szeretne, de sehol nem talált megfelelőt. Elmondtam neki, hogy én is nagyon nehezen találtam rá a megfelelőre. Ezt pár hete rendeltem a www.annataska.hu nevű webshopról, amit a barátnőm mutatott. Gyorsan meg is mutattam neki az oldalt, amit be is írt a telefonjába.

Az www.annataska.hu azért jó webshop, mert az ott lévő termékek gondosan össze vannak válogatva. Az adott márkáktól a prémiumabb termékek érhetőek el rajta. Sok olyan weboldalt láttam már, ahova csak az adott márkák alsóbb kategóriás termékeit teszik fel. A weboldalon külön a márkák szerint is tudunk keresni. Ezenkívül ha esetleg ajándékot szeretnénk venni valakinek, akkor is remek ötlet körbenézni, mert rengeteg fajta és típusú táska érthető el az annataska.hu -n. A táskákon kívül pedig nesszesszerek és pénztárcák között is böngészhetünk.

Az annataska.hu-n sokszor belefuthatunk különböző akcióba is, jelenleg 10 és 20%-os kedvezmények vannak rengeteg termékre, ezeket érdemes kihasználni, mert valóban a bolti ár alatt tudjuk beszerezni a kedvenc táskánkat. Ezenkívül ha regisztrálunk VIP tagnak a www.annataska.hu -ra, akkor gyűjthetjük a vásárlások után a pontjainkat és kedvezményekkel tudunk a következőekben rendelni. Érdemes a hírlevélre is feliratkozni, hogy ne maradjunk le a friss akciókról.

Következő héten amikor arra mentem, ahol ők szoktak dolgozni, láttam is, hogy már egy új hátizsák ékeskedik az ismerős geodéta hátán. Oda is szólt elégedetten, hogy az www.annataska.hu- ról rendelte és köszöni szépen a jó tippet.