A földmérő és a haj-problémák

Amikor az orvosok, vagy az egyszerű emberek valamilyen problémával találkoznak, amire éppen nincsen logikus magyarázat, akkor azt általában egyből a stresszre fogják.

A földmérés nem egy stresszes munka, szerintem az egyik legstresszmentesebb foglalkozás, mégis annak a volt osztálytársamnak, akiről írtam, rengeteg gondja van a hajával. Róla egyébként itt olvashattok: https://prizmakft.hu/gyerekkori-alom-foldmero-lett-a-regi-osztalytarsambol/ .

Volt orvosnál is azzal a gonddal, hogy nagyon törik a haja és nagyon lassan nő, pedig nem festi és sokat is foglalkozik vele, de mindhiába, a haja állapota nem változik, mindegy milyen sampont vagy balzsamot ken rá.

Van egy barátnőm, aki hasonló gondokkal küzdött, és mivel nála sem találtak semmi olyan betegséget , ami indokolta volna a haja állapotát, neki is más lehetőségek után kellett néznie.

Emlékszem, akkor nagyon rákapott a természetes hajpakolásokra, mindig mindenféle olajakat összeöntött, kókuszolajat, argánolajat és ricinus olajat kevert össze rendszeresen pakolásként.

Amikor elkezdte ezt az egészet, emlékszem, hogy csak a ricinus olajjal próbálkozott, de nem tudta, hogy ki kellene mosni, és beleszáradt a hajába az olaj.

Később már igazi szakértő lett a hajnövesztésben, ezért tőle kértem segítséget, hogy segíthessek a földmérő barátomnak.

Ő mondta, hogy a legjobb, hogyha argánolajból és ricinusolajból készít pakolást, küldött is egy linket, ahol meg lehete ezeket rendelni.

Argán olaj és ricinus olaj is kapható ezen az oldalon: https://www.humanityaruhaz.hu/termek/argan_olaj_30_ml.html, ez a két összetevő pedig bármilyen hajjal csodát tud tenni.

Az argán olajnak vannak más jótékony hatásai is, így igen közkedvelt alapanyag, hiszen nem csak hajon és szempillán, hanem bőrön, arcon is lehet használni, hiszen a bőrnek is nagyon jót tesz.

Azért ajánlotta ezt az oldalt, mert itt nem csak argán, hanem ricinus, szőlőmag, kókusz és még sok más olaj is kapható. Azt mondta, mindenképpen érdemes megnéznünk itt, hogy melyik termékeket javasolják hajra, és ha azokat keverjük, akkor remek pakolásokat lehet készíteni.

Az információkat továbbítottam a földmérő barátomnak, aki nagyon örült ennek az elérhetőségnek, és amint hazaért, meg is nézte a honlapot.

Azt mondta, tényleg nagyon sok minden kapható itt, és mivel konkrét útmutatást is kapott, elég sok mindent megvett, ami szerinte jó lehet a hajára.

Nagyon hálás volt, hogy nem csak tippekkel, hanem egy oldal linkkel is kisegítettük, hiszen itt jóval olcsóbban tudott hozzájutni az olajokhoz, mint bárhol máshol.

Nagyon izgatott volt a rendelés után, a csomagja nagyon hamar megérkezett hozzá. Minden rendben volt a termékekkel, azt kapta, amit rendelt, alig bírta kivárni, hogy végre legyen iodeje és kipróbálja a kis hajpakolását.

A haja gyógyulása nem hiszem, hogy rövid folyamat lenne, ezért kitartónak kell lennie.

Ha már megkaptam ezt a tök jó kis oldal címet én is ellátogattam a cég oldalára kíváncsiságból. Itt egy teljesen más világ tárult elém, igazán különleges, számomra eddig ismeretlen alapanyagokra bukkantam, amik egy jó tusfürdő, egy fürdőbomba, arcpakolás vagy akár tisztítószerek alapanyagaiként is funkcionálhatnak.

Nagyon sok kategóriában vannak termékeik, aki otthon szeret kotyvasztani és előnyben részesíti a vegyszer mentes termékeket, az szerintem itt mindent megtalál, ami a mindennap használt tisztítószerek vagy tisztálkodószerek, kozmetikumok elkészítéséhez szükséges.

Innen célszerű házhoz rendelni, de van náluk személyes átvétel is. A posta gyors, kiszámítható és megbízható.

Maga a cég is nagyon jó, a barátnőm is nagyon dicsérte, aki már többször is rendelt innen.

Igazán jó kis bolt ez a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/argan_olaj_30_ml.html , mindenkinek ajánlom, aki valami különlegesebb hajpakolást keres, hiszen az itt kapható alapanyagokból igazi energia bomba készíthető a haj számára.