A földmérésnél már csak a kertészkedés jobb

Imádom a természetet. Mindig nagyon nyugtató számomra, amikor több időt a szabadban tölthetek. Éppen ezért lett ez az egyik hobbim. Gyakran vagyok kint a kertben, kertészkedek, ültetem a jobbnál jobb zöldségeket, gyümölcsöket és fákat. A törődést mindig nagyon meghálálják, és ténylegesen bio zöldségeket és gyümölcsöket fogyaszthatok, hiszen amit én termesztek, arról pontosan tudom, mivel lett kezelve.

Mivel sokat foglalkozok a kerttel, így nagy segítségemre van a Gazdabolt. Náluk nagyon sok kertészkedéssel kapcsolatos áru megtalálható. Tavaly találtam rájuk az interneten, és egyből meg is tetszettek. Nagy termékkínálattal rendelkeznek, és minőségi árukat adnak csak a vásárlóiknak. A legelső rendelésem után ( ami egy zöld háló volt) döntöttem el, hogy mostantól tőlük fogok rendelni mindent, amire szükségem van és beszerezhető náluk.

Egy kis betekintés, hogy milyen termékkategóriáik vannak: borászat és vegyi anyagok, vetőmagok, hagyma, gumó, védő felszerelés, öntözés és tótechnika, gépek, fólia, háló, zsák, műanyag termék, szerszám, szerves és műtrágya illetve gyerekeknek készült termékek. Sőt, még zöld háló is kapható náluk, amit én a múltkor úgy kerestem.

Ami pedig nekem még nagyon tetszik, hogy Gazdabolt TV is van. Itt több rövidebb videó is megtalálható. Mind nagyon érdekes és hasznos tartalom. Folyamatosan kerülnek ki új videók is, így sosem lehet megunni, mindig kapunk egy újabb hasznos tanácsot. És ha már a tanácsadásnál járunk, a Gazdaboltnál szakértőktől lehet tanácsot kérni, ha elakadtál valamivel.

Mint látható, szakmailag is kiemelkedőek, így mindenképp érdemes lehet utánuk nézni, hátha te is náluk találod meg azt, amit már olyan régen keresel.