A földmérések elvégzéséhez új nyári gumira volt szükségem


Mivel a földmérésekhez sokat kell utaznom, az átlagnál gyakoribb, hogy elkopnak az autó abroncsaim. Így volt ez most is, mikor a nyári gumikat cseréltem télire, észrevettem, mennyire el vannak kopva.

Mivel jelenleg erre nem gondoltam nagyobb összeget költeni, nyári gumi akció árak után kutattam a neten az egyszerűség kedvéért. Gondoltam így megúszom saját magam nagy költségekbe verését, és igazam is lett. A gumidiszkont.hu egy nagyszerű helynek bizonyult számomra. A választékuk meghaladta a 30 ezer terméket, így biztos voltam benne, hogy megtalálom a tökéletes abroncsot. A keresési felületük egyszerűn, de aprólékos volt és nagyon előrelátónak találtam, hogy egy kisokost is kitűztek a főoldalra, hátha valaki nem tudja, hol kezdje a keresést. Emellett a leggyakrabban választott méreteket és márkákat is látható helyre tették, ha valakinek már ennyi is elegendő a rendeléshez.

nyári gumi akció árak

Hogy mit hova kellett írni a kereséshez, az rendkívül egyértelmű volt, és a csúcsszezon miatti öt napos szállítást sem bántam, hiszen ez ráér, de jó tudni, hogy a csúcsszezonon kívül akár egy nap alatt is tudnak szállítani. Ugyan szállítási költséget abroncsonként számolnak föl, de ilyen nyári gumi akciós árak mellett, még így is bőven bele fértem a saját magamnak kitűzött maximum kiadásba.

A gumik sikeresen, és minden probléma nélkül megérkeztek, majd a tavasszal elválik, milyen jól szuperálnak. Szerencsére a két év garanciával, ha elégedetlen leszek is, biztos vagyok benne, hogy tudnak majd kárpótolni.

Ha esetleg nektek is hasonló termékre lenne szükségetek, ne habozzatok a linkre kattintani. Nyári gumikra nem csak földmérőknek van szükségük