A cégalapítás árak pontosan meghatározható összegek

A cégalapítás árak nem olyan lebegő kérdések, amelyre ne volna egzakt válasz. A válaszadás gyorsaságát sokkal inkább az korlátozza, hogy a cégalapítás önmagában még nem definiálja azt, hogy milyen vállalkozási formáról van szó, abban hányan és milyen formában vesznek részt, és a többi… Szóval itt igazából azzal kell kezdeni a dolgot, hogy ki milyen típusú vállalkozást szeretne indítani. Ha én egy egyszemélyes kft-t szeretnék indítani a földmérési tevékenységemmel kapcsolatosan, akkor annak tudok mesélni az anyagi vonzatáról is.

A szüleim is földméréssel foglalkoznak, ezért nem volt kérdés, hogy én is ezen az úton indulok el. Bár van egy jól menő családi vállalkozásunk, az ő profiljuk idő közben egy kicsit más irányba terelődött, ezért úgy gondoltam, hogy inkább egy új vállalkozásba kezdek egymagam, amibe aztán szükség esetén majd ők is besegítenek. Hát így is lett, ezért indítottam el a vállalkozásomat. A grossoffice.hu ügyvédi csapatát kerestem fel az indulással kapcsolatosan, ami nagyon jó döntésnek bizonyult.

Tudjátok, a cégalapítás árak abban megegyeznek, hogy milyen törzstőkével kell rendelkezni például egy kft alapítása alkalmával, vagy hogy milyen illetékeket kell fizetni a cégbíróság felé az indulás kapcsán. Abban viszont nagy lehet a szórás, hogy melyik ügyvédi iroda mennyiért tudja elkészíteni az alapító okiratot a vállalkozás elindításához. Igen, ezért érdemes megtalálni azt, akivel a leghatékonyabb lehet a közös munka. Így lyukadtam ki a Gross Office-nál, akik Budapesten vannak. Én a budai irodájukban voltam, de Pesten is jelen vannak, sőt még vidéken is el lehet őket érni a vidéki kirendeltségek valamelyikén. Ha ezek az irányok volnának fontosak nektek, akkor megtaláljátok a pontos elérhetőséget és a címeket a grossoffice.hu-n.

A cégalapítás árak tehát azáltal tarthatók alacsonyan, ha az ember talál egy olyan szolgáltatót, aki korrekt áron készíti el ezt a fontos és tartalmas dokumentumot, ami nélkül nem alapulhatna meg a vállalkozás. Ezért természetesen érdemes minden követ megmozgatni, ismerősöket megkérdezni, hogy ki kit ajánl. De ha rám hallgattok, én a grossoffice.hu-t keresném meg elsőre, mert a közös munka hatékony volt, gyors és lényegre törő, miközben kedvező áron készítették el ezt a nagyon fontos dokumentumot és mellette elintézték a cégbíróság irányába történő bejelentést is. Ha újra kéne kezdenem, akkor is őket hívnám segítségül.

cégalapítás árak